Ειδήσεις

Συναυλία του Κώστα Μακεδόνα και της Στέλλας Καρύδα


Με μία μεγάλη συναυλία συνεχίζονται οι  πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά)  σε συνεργασία με τον Δήμο Παλαμά.

Μπορεί οι δύο προηγούμενες προγραμματισμένες συναυλίες να αναβλήθηκαν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών όμως τώρα ήρθε η ώρα την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:00 μ.μ. στον περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Παλαμά ‘’Στο Φως του Φεγγαριού’’,  να απολαύσουμε τις  μουσικές ερμηνείες του καταξιωμένου Κώστα Μακεδόνα και της Στέλλας Καρύδα.

Ο ΚΩΣΤΑΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ,  είναι  αδιαμφισβήτητα  ένας  από  τους  σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με  κορυφαίους  δημιουργούς  και  διαχρονικές  επιτυχίες.  Στα  33  χρόνια  της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, πάντα με ήθος, συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες μουσικά μαργαριτάρια. Το φετινό  καλοκαίρι  παρουσιάζει  ένα πρόγραμμα από  μεγάλες  λαϊκές επιτυχίες,  τραγούδια  που  έχουν  γράψει  ιστορία  στην  Ελληνική  μουσική,  από κορυφαίους δημιουργούς. Το καλοκαίρι τραγουδάμε παρέα !!  Μαζί του ή Στέλλα Καρύδα, ερμηνεύτρια με κρυστάλλινη φωνή και μεγάλο εύρος ρεπερτορίου.

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Σας περιμένουμε όλους!

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Έκτακτη Γ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Μασχολουρίου Δόξα
Επόμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας