Ειδήσεις

Συνδικάτο Οικοδόμων: Κάτω τα χέρια από τους αγρότες και το δίκιο αγώνα τους


Το Συνδικάτο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Καρδίτσας καταγγέλλει την κυβέρνηση που αντί να δώσει λύσεις στα οξυμένα προβλήματα επιβίωσης των αγροτών, στέλνει τα ΜΑΤ για να τρομοκρατήσει και να καταστείλει τον δίκαιο αγώνα τους.

Καταδικάζουμε την ωμή καταστολή και βία της κυβέρνησης απέναντι στους αγωνιζόμενους αγρότες. Με λύσσα χτυπά κάθε προσπάθεια διεκδίκησης, κάθε προσπάθεια ανάδειξης των μεγάλων κι οξυμένων λαϊκών προβλημάτων.

Η απαράδεκτη και απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης σε βάρος των αγροτών της Καρδίτσας, όχι μόνο δεν μας τρομοκρατεί αλλά αντίθετα μας πεισμώνει.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα των αγροτών.Είναι  αγώνας κοινός απέναντι στον κοινό αντίπαλο. Συναντηθήκαμε στους αγώνες για τις αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών, για την διεκδίκηση υποδομών και σχεδίου αντιπλημμυρικής προστασίας, για την αναπλήρωση τους εισοδήματός μας.

Καλούμε τους συναδέλφους μας στηνΚαρδίτσα και σε ολόκληρη τη χώρα να εκφράσουν με κάθε τρόπο την αλληλεγγύη στην αγροτιά που παλεύει με περηφάνια κι αξιοπρέπεια για την επιβίωσή της. Είναι αγώνας κάθε απλού ανθρώπου.

Προηγούμενο άρθρο Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, στο πλευρό των βιοπαλαιστών αγροτών
Επόμενο άρθρο Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας καταγγέλλει την αστυνομική βία που δέχθηκαν οι αγρότες