Ειδήσεις

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και νίκες για τον Γ.Σ. Μουζακίου


Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και νίκες για τον Γ.Σ. Μουζακίου που επιβλήθηκε εκτός έδρας του Λέοντα Τυρνάβου με σκορ 46-57.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους παίκτες του Μουζακίου που αρχίζουν να αποκτούν ομοιογένεια και να βελτιώνονται παιχνίδι με το παιχνίδι αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ.

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα του Τυρνάβου και έχοντας κορυφαίο παίκτη τον Νουτσελλάρι κατάφερε να προηγηθεί με βραχεία κεφαλή τριών πόντων με τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μουζακίου προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ήταν αρκετά άστοχοι και σε φαινομενικά εύκολες προσπάθειες με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να το εκμεταλλευτούν και να αυξήσουν τη διαφορά στους 9 πόντους (30-21) με τη λήξη του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Στέφανου Μπελάγια εμφανίστηκαν σαφώς βελτιωμένοι και  στις δυο πλευρές του γηπέδου και με ένα γρήγορο 10-0 κατάφεραν όχι μόνο να καλύψουν τη διαφορά αλλά να προηγηθούν με ένα πόντο (30-31). Στη συνέχεια οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τον Λέοντα Τυρνάβου να προηγείται με δυο πόντους με τη λήξη της τρίτης περιόδου (39-37).

Στην τελευταία περίοδο οι κιτρινόμαυροι με κορυφαίους επιθετικά τους Λαμπρινάκο, Τσίγκα και Σαββόγλου ανέβασαν κι άλλο την απόδοση τους και με ένα επιμέρους σερί 20-07 έφθασαν πιο εύκολα στη νίκη από ότι φάνηκε στην αρχή το παιχνίδι.

Την επόμενη αγωνιστική η τοπική ομάδα έχει το προγραμματισμένο της ρεπό.

 

Διαιτητές : Παζώλης – Κατσαντώνης

Δεκάλεπτα : 16-11, 30-21, 39-37, 46-57

Λέοντας Τυρνάβου (Ζυγελόπουλος): Κριτικός 5(1), Αθανασούλης, Ζυγελόπουλος, Μητραλής 9(1), Κυρατζής 7, Σαμαράς 2, Μουζάκης 6, Κασαπίου, Νουτσελλάρι 14(1), Κότσιρας 3, Γκάνας, Κασίδης.

ΓΣ Μουζακίου (Μπελάγιας): Κακκαβάς 5(1),Λαμπρινάκος 12(1), Σαββόγλου 9(1), Τσίγκας 11, Ελευθερίου 7, Μπαμπάκος, Χρηστάκος 2, Αμβροσίου 8(1), Μπίζιος 3, Σταμούλης.

 

Προηγούμενο άρθρο Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή οχήματος