Ειδήσεις

Συνεχίζει με Τόμμυ Ευθυμίου στο στίβο και τη νέα σεζόν ο ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων


Συνεχίζει την προετοιμασία των τμημάτων ο Γυμναστικός Σύλλογος Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τόμμυ Ευθυμίου που θα συνεχίσει να προπονεί τους αθλητές-τριες του συλλόγου μας στο στίβο.
«Ο Τόμμυ είναι ένας πολύ καλός προπονητής, γέννημα του Συλλόγου, και συμβαδίζει με την φιλοσοφία μας στα αναπτυξιακά τμήματα. Συνεχίζουμε δυνατά και την νέα χρονιά στον στίβο και ευχόμαστε στον Τόμμυ υγεία και πολλές επιτυχίες», δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Σύλλας Γιώργος.
Ο Ευθυμίου Τόμμης (Θωμάς) γεννήθηκε το 1974. Διατέλεσε αθλητής του Γ.Σ. Μουζακίου για 10 χρόνια (1981 – 1991) κυρίως στα αγωνίσματα της Σφαιροβολίας και του Ακοντισμού. Σπούδασε στην Εθνική Ακαδημία Αθλητισμού της Σόφιας με ειδικότητα στον κλασικό αθλητισμό. Από το 1998 ανέλαβε την ακαδημία στίβου του συλλόγου από τον δάσκαλο του και προπονητή του κ.Πλακιά Φίλιππο. Προπονεί έως και σήμερα του αθλητές του συλλόγου και συμμετέχει στα διασυλλογικά πρωταθλήματα. Επίσης εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα και στα ΚΔΑΠ του Δήμου Μουζακίου.

Προηγούμενο άρθρο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Μια πρωτότυπη δανειστική Βιβλιοθήκη
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα του 13ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Θεσσαλών στο Δήμο Μετεώρων