Ειδήσεις

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του οδικού δικτύου των Σοφάδων


Έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών, ολοκληρώνονται και εξελίσσονται στους Σοφάδες. Παρεμβάσεις ουσίας που αναβαθμίζουν τις υποδομές του Δήμου.

Μια σημαντική παρέμβαση,   η διαμόρφωση και ασφαλτόστρωση της βόρειας εισόδου της πόλης των Σοφάδων και η ανακατασκευή της οδού Παπάγου, αποδόθηκε ήδη στους δημότες. Πρόκειται για έργα που κατασκευάστηκαν  σε σύντομο χρονικό διάστημα, με τη μικρότερη δυνατή όχληση.

Το έργο, προϋπολογισμού 205.500,00 ευρώ (προ έκπτωσης)  χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ

Σύμφωνα με την μελέτη πραγματοποιήθηκαν εργασίες διαμόρφωσης των δύο δημοτικών οδών εντός οικισμού της έδρας του Δήμου Σοφάδων και συγκεκριμένα:

Της βόρειας εισόδου της Δημοτικής Κοινότητας Σοφάδων από τη διασταύρωση στο ύψος της Πυροσβεστικής έως τα όρια του οικισμού με καθαρισμό των πρανών από αυτοφυή βλάστηση, φρεζάρισμα του υπάρχοντος οδοστρώματος, προεπάλειψη και εκ νέου κατασκευή ασφαλτικής στρώσης .

Της οδού Στ. Παπάγου από την οδό Περικλέους έως τα όρια του οικισμού με φρεζάρισμα του υπάρχοντος οδοστρώματος, προεπάλειψη και εκ νέου κατασκευή ασφαλτικής στρώσης. και συγκεκριμένα:

Σχετικά με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου ο Αντιδήμαρχος Σοφάδων κ. Γιώργος Τσινόπουλος υπογράμμισε:

«Υλοποιούμε έργα και παρεμβάσεις απαραίτητες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας. Η Δημοτική Αρχή, με σχέδιο,  επεμβαίνει όπου απαιτείται και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της δίνει λύσεις σε υπαρκτά ζητήματα.

Η ανακατασκευή της βόρειας εισόδου της πόλης των Σοφάδων αλλά και της οδού Παπάγου, άλλων, αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής. Συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας στον Δήμο μας, με   έργα ουσίας, τα οποία βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά τους».

Προηγούμενο άρθρο Το Fashion City Outlet υποδέχεται τον χειμώνα με extra προσφορές σε όλα τα επώνυμα brands και ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή 6/11!
Επόμενο άρθρο Το Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων και η βιομηχανία ΒΙΟΣΕΡ εντάσσονται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ