Ειδήσεις

Συνεχίζεται η ενημέρωση του κοινού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σχετικά με τα μέτρα ατομικής προστασίας από τα κουνούπια


Συνεχίζεται η ενημέρωση του κοινού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σχετικά με τα μέτρα ατομικής προστασίας από τα κουνούπια εξαιτίας των κρουσμάτων λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου στην περιοχή μας.

Η δράση που οργανώνεται με επικεφαλής την  Αντιπεριφερειάρχη Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Δρ Λία Ρογγανάκη σε συνεργασία με τον πολιτιστικό Σύλλογο, το Σύλλογο γυναικών και την τοπική κοινότητα Αγναντερού, θα πραγματοποιηθεί στο Αγναντερό Καρδίτσας την Τρίτη 22 Αυγούστου.

Η Δρ Ρογγανάκη  στην ομιλία της θα αναφερθεί στις μεθόδους πρόληψης κατά του ιού και ειδικότερα στα μέτρα ατομικής προστασίας από τα κουνούπια, την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου και την εφαρμογή προγραμμάτων διαχείρισης κουνουπιών.

Με κεντρικό μήνυμα «Συμμετέχουμε ΌΛΟΙ στη μείωση των κουνουπιών γύρω μας και προστατευόμαστε από τα τσιμπήματα», η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας καλεί όλους τους πολίτες να λάβουν μέρος στις δράσεις της Περιφέρειας.

 

Προηγούμενο άρθρο Στις 31/8 η λήξη της αρδευτικής περιόδου
Επόμενο άρθρο Στο Θεσσαλικό κάμπο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 14ο Παγκόσμιο Συνέδριο και Αντάμωμα Θεσσαλών