Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις από την Περιφέρεια Θεσσαλίας


Με δύο νέα έργα ασφαλτόστρωσης συνεχίζεται το πρόγραμμα αποκατάστασης βλαβών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε Καρδίτσας. Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο οποίος τα επισκέφτηκε, τα έργα αυτά αποτελούν τμήματα δύο ευρύτερων εργολαβιών: ‘’ Συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις στην επαρχιακή οδό  Καρδίτσας – Μουζακίου, στο ύψος της Τ.Κ Λοξάδας σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων.

Πρόκειται για ένα τμήμα του έργου αποκατάστασης οδοστρώματος ασφαλτοστρωμένων δρόμων αρμοδιότητας της Π.Ε Καρδίτσας, συνολικού προϋπολογισμού ύψους 3.000.000 ευρώ και οι εργασίες περιλαμβάνουν κατασκευή ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, διαγράμμιση οδοστρώματος και τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης.

Ταυτόχρονα πραγματοποιούμε εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του Γενικού Νοσοκομείου και των Εργατικών Κατοικιών του ΟΑΕΔ. Τα έργα αυτά εντάσσονται σε ένα μεγαλύτερο υποέργο που αφορά σε ασφαλτοστρώσεις του οδικού δικτύου της Π.Ε Καρδίτσας, προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ. Δίνουμε έμφαση σε παρεμβάσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητα των πολιτών και αποτελούν βασικές αρχές της πολιτικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού’’.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συναντήσεις με τους νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ φοιτητές και φοιτήτριες
Επόμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού στη Θεσσαλία το Σάββατο 4/9