Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι ενέργειες διαβούλευσης για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 από την ΑΝ.ΚΑ Α.Ε.


Την Τετάρτη 30/11/2022 και τη Πέμπτη 01/12/2022πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα ενημερωτικές εκδηλώσεις – διαβούλευση της Αναπτυξιακής Καρδίτσας Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας Ο.Τ.Α., στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα και στο Δήμο Παλαμά, στα πλαίσια σχεδιασμού του νέου Τοπικού Προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027.

Στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα η διαβούλευση πραγματοποιήθηκε με τη παρουσία του Δημάρχου κου Νάνου Παναγιώτη και των Αντιδημάρχων κκ Ξηροφώτου, Θέου, Τσιαμαντά και Μηλίτση.

Με παρουσία του Δημάρχου κου Σακελλαρίου Γεώργιου και των Αντιδημάρχων κκ Φούντα και Μπακαβέλου πραγματοποιήθηκε επίσης και η συνάντηση στο Δήμο Παλαμά.

Στη συνάντηση ανακοινώθηκε η έγκριση πρόσθετης χρηματοδότησης 500 χιλιάδων € για διενέργεια νέας πρόσκλησης με σκοπό την ενίσχυση επιχειρήσεων μεταποίησης γεωργικών προϊόντων, η οποία θα τρέξει παράλληλα με το σχεδιασμό του νέου προγράμματος LEADER και παρουσιάστηκε η προτεινόμενη περιοχή παρέμβασης, οι θεματικοί στόχοι και οι κατευθύνσεις του νέου τοπικού προγράμματος LEADER ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027 καθώς και οι ενδεικτικές παρεμβάσεις.

Οι ενέργειες διαβούλευσης με τους τοπικούς φορείς και τον πληθυσμό για το νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER Σ.Σ. ΚΑΠ 2023-2027 θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν τη λειτουργία τους 60 τμήματα του Μεταλυκειακού Έτους- Τάξης Μαθητείας
Επόμενο άρθρο Απώλειες 46,2 εκ. ευρώ για τη Θεσσαλία από επιδοτήσεις