Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι επαφές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας


Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων με τις πολιτικές αρχές και τους αρμόδιους φορείς του τόπου μας, μέσα από τις οποίες γνωστοποιούμε προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης που υπηρετούμε, αντιπροσωπεία του προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καρδίτσας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Μακρή Ιωάννη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ρέππα Στέργιο, τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Σουλιώτη Βασίλειο και τον Ταμία κ. Παπαγεωργίου Χαρίλαο, συναντήθηκε το Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, με τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Σκόνδρα Ασημίνα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα εμφανούςδιάθεσης συνεργασίας των δυο πλευρώνκαι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, ενημερώσαμε την κα. Σκόνδρα για τις ελλείψεις στο έμψυχο δυναμικό, τις ελλείψεις στον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, αναγνωρίζοντας παράλληλα όποια σωστά βήματα πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα από πλευράς κυβέρνησης και το σημαντικότατο ρόλο που διαδραματίζουν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Νομού μας, που ενδιαφέρονταιπραγματικά για τη προώθησηαιτημάτων και την επίλυση ζητημάτων που αφορούν την ομαλή λειτουργεία του έργου που επιτελεί το Σώμα της  Ελληνικής Αστυνομίας.

Η κα. Σκόνδρα έχοντας αποδείξει έμπρακτα κατά το παρελθόν το αληθινό ενδιαφέρον της για την θέματα που απασχολούν το Αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, ζήτησε να συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της βουλευτικής της θητείας η ενημέρωση και η αγαστή συνεργασία με το προεδρείο, ώστε να ιεραρχηθούν και θα προωθηθούν όσο το δυνατό περισσότερα ζητήματα, που θα επιτρέψουν στους συναδέλφους μας να παρέχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του στους πολίτες του Νομού μας.

Ως προεδρείο που ενδιαφέρεται πρωτίστως για τη γνωστοποίηση θεμάτων που απασχολούν το ένστολο προσωπικό που εκπροσωπούμε, θα συνεχίσουμε να συναντούμε και να κοινωνούμε τα προβλήματα του κλάδου μας, παρακολουθώντας και παρεμβαίνοντας στις διαδικασίες που διαμορφώνονται μέχρι την τελική επίλυσή τους!

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο ΕΛΜΕ Καρδίτσας: Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών
Επόμενο άρθρο Η Ομάδα Γυναικών Καλλιθήρου κοντά στους αγρότες