Ειδήσεις

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 22α Ιουνίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω των κατεπειγόντων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2021. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση σχεδίου σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείωνγια τη χορήγηση δανείουγια την εκτέλεση του επενδυτικού έργου με τίτλο «Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων οικισμών εντός λεκάνης απορροής της Λίμνης Ν. Πλαστήρα». (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης,Δήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας εκμίσθωση του Δημοτικού Ξενώνα Μορφοβουνίου. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας εκμίσθωση ενός από τα ξύλινα κιόσκια στον κόμβο Μορφοβουνίου. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνδιοργάνωση με τα Τμήματα Καρδίτσας και Ευρυτανίας τωνΓενικών Αρχείων του Κράτους επιστημονικής διημερίδας με θέμα «Στ’ Άγραφα … ένα ταξίδι. 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821». (Εισηγητής:κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος).
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα για εκτέλεση εργασιών σε τοιχίο του Δήμου. (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτηση για επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δ.Σ.)
Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίασε το Συντονιστικό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Διαγωνισμός EU Scoop από το Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας