Ειδήσεις

Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Επιμελητήριο Καρδίτσας


Συνεδριάζει με τηλεδιάσκεψη το Επιμελητήριο Καρδίτσας στις 13 Ιουλίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00, με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

Θέματα:

  1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης   (29-6-2021).
  1. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις .
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με  υλοποίηση με ίδια μέσα του Υποέργου (4) «Δαπάνες αμοιβής προσωπικού για το Επιμελητήριο Καρδίτσας» της Πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Καρδίτσας» με Κωδικό ΟΠΣ 5033605 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με οικονομικη προσφορά από πολιτικό μηχανικό για το κόστος νομιμοποίησης των καπναποθηκών Καρδίτσας. Εισηγητής: Ζυγογιάννης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Συλλόγου Πασχόντων Θαλασσαιμίας Καρδίτσας για την οικονομική ενίσχυση επετειακής εκδήλωσης για τη συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυσή του, που πραγματοποιήθηκε στις 2/7/2021  στο Παυσίλυπο.

Εισηγητής : Λαμπρόπουλος  Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με δωρεά υγειονομικού υλικού (γάντια μιας χρήσης και αντισηπτικά) για τις ανάγκες των  Κινητών Ομάδων Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) Καρδίτσας του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Εισηγητής : Λαμπρόπουλος  Κωνσταντίνος, Οικονομικός Επόπτης.

  1. Διάφορα.

 

Προηγούμενο άρθρο Εχθροί και ασθένειες που πλήττουν τις καρυδιές
Επόμενο άρθρο Τα συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού στην Αναγέννηση Καρδίτσας