Ειδήσεις
Tags |

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας


Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στις 28 Μαρτίου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Θέματα:

 1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης (28-2-2023).
 2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά μεέγκριση υποβολής Πρότασης στην Πρόσκληση αριθμ. 122 (ΟΠΣ ΕΣΠΑ 6072) στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020» , Άξονας Προτεραιότητας : «Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων (ιδιαίτερα των ΜΜΕ), μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της Περιφερειακής Προστιθέμενης Αξίας» , με τίτλο : « Δημιουργία και λειτουργία υποδομής παροχής υψηλού επιπέδου Δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης,  Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση δράσεων Φορέα Διαχείρισης Τουριστικού Προορισμού Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό αναδόχου για την Έκθεση Καρδίτσας έτους 2023.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου ως συνδιοργανωτή με την Περιφέρεια Θεσσαλία και τον Δήμο Καρδίτσας στο θεματικό πάρκο με θέμα τους Δεινοσαύρους , που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καρδίτσας από 28/4 έως 31/5/2023.

Εισηγητής: Πέτρος Παπαδάκος, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου ως συνδιοργανωτή με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Καρδίτσας στο «1οΑΣΤΙΚΟ STREETFOODFESTIVAL» που θα γίνει στην πόλη της Καρδίτσας.

Εισηγητής : Γιώργος Στεργιούλης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης  Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή τουΕπιμελητηρίου στην πρωτοβουλία«Αλυσίδα Αξίας- Ομιλούντα Αιωνόβια Δέντρα»του Πολιτιστικού Οργανισμού «Δρόμοι Της Ελιάς»

Εισηγητής: Ευριπίδης Παπουτσής, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, για την οικονομική ενίσχυση της «15ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών» που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα και το Μουζάκι από 30/3 έως 9/4/2023.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Καραγκούνα» για την οικονομική ενίσχυση της «30ης Πολιτιστικής Συνάντησης Παιδιών», που θα γίνει στην Καρδίτσα από 10-14/5/2023.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου.

 1. Συζήτηση και ενημέρωση για τα αποθεματικά του Επιμελητηρίου Καρδίτσας καθώς και διερεύνηση των δυνατοτήτων αξιοποίησης μέρους αυτών για δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Εισηγητής:  Κατσίκης Γεώργιος ,  Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου

 1. Συζήτηση, ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με διάθεση ποσού 15.000 ευρώ που δόθηκε από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) στο Επιμελητήριο Καρδίτσας για την  Έκθεση «THESSALY EXPO 2022»

Εισηγητής : Κατσίκης Γεώργιος ,  Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου.

 1. Διάφορα.
Προηγούμενο άρθρο 5 Λόγοι γιατί θα βρεις το επόμενό επαγγελματικό σου βήμα στα πολυτελή Santo Collection Resorts & Villas στη Σαντορίνη
Επόμενο άρθρο Ασθένειες των αμπελιών και πώς να τα προστατεύσετε