Ειδήσεις
Tags |

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας


Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στις 23 Ιουνίου 2022, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενων συνεδριάσεων (2-6-2022).
  2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με περαιτέρω ενέργειες του Επιμελητηρίου για την υπόθεση της πυρκαγιάς στο χώρο των καπναποθηκών Καρδίτσας.

Εισηγητής : Ζυγογιαννης Κωνσταντίνος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη διοργάνωση της 17ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επισκευαστικές εργασίες για αποκατάσταση φθορών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Εισηγητής: Στεργιούλης Γεώργιος, Υπεύθυνος  Συμβουλευτικής Υποστήριξης  Επιχειρήσεων.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας για την οικονομική ενίσχυση από το Επιμελητήριο της συναυλίας που θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική σπηλιά που γεννήθηκε ο Καραϊσκάκης στις 29/6/2022.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την οικονομική ενίσχυση από το Επιμελητήριο της διοργάνωσης της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Παίδων που θα γίνει από 28/6 έως 3/7/2022 στην Καρδίτσα.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Καρδίτσας «Μενελαις» για επιχορήγηση από το Επιμελητήριο του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας «Μενελαϊδια 2022» που θα γίνει από 22-28/8/2022 στην Καρδίτσα.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Κέντρου Ιστορικής και Λαογραφικής Έρευνας «Ο Απόλλων» Καρδίτσας για την οικονομική ενίσχυση από το Επιμελητήριο του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου με τίτλο : «Πρόσφυγες: Από τη Μικρασιατική καταστροφή ως τις μέρες μας» που θα γίνει από 16-18/9/2022 στην Καρδίτσα.

Εισηγητής: Λαμπρόπουλος Κων/νος, Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

  1. Διάφορα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Γιατροί στο σπίτι: Οι πιο συχνές ειδικότητες ιατρών που εξυπηρετούν ασθενείς κατ’ οίκον
Επόμενο άρθρο 75 νέα κρούσματα covid στην Καρδίτσα