Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αργιθέας


Δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, θα πραγματοποιηθεί  η 4η Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργιθέας, την Τετάρτη  20-04-2022  και ώρα 13:00 μ.μ,  σύμφωνα με το άρθρο 10 της από 11/3/2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (μέτρα αποφυγής της διάδοσης του Κορωναϊού Covid 19) και την με αριθμ. πρωτ. ΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 20354/2022 – COVID-19: Τα νέα μέτρα από 11 έως και 18 Απριλίου 2022,  εγκύκλιο του Υπ. Εσωτερικών, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 74 του ν. 4555/2018.

Ημερήσια διάταξη:

Θέμα:  1ο 4η  Τροποποίηση  προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού  έτους 2022, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος   και αποδοχή πιστώσεων.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος
    Θέμα:  2ο Συζήτηση και λήψη απόφαση περί  τροποποίησης πρ/σμού, αποδοχή  και κατανομή  συμπληρωματικής πίστωσης  2.650,00 €   και απόδοση  στην Ενιαία  Σχολική Επιτροπή Δήμου Αργιθέας, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών  δαπανών θέρμανσης  των Σχολείων έτους 2022 (Συμπληρωματική  Κατανομή).
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Γραμμένος Κων/νος
    Θέμα:  3ο Αποδοχή Εγκριτικής Απόφασης, Ορισμός Επιστημονικού Υπευθύνου και Ομάδας Έργου για την υλοποίηση του Προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κορλού Όλγα
        Θέμα:  4ο Συζήτηση και λήψη απόφασης για την Α΄ τριμηνιαία  έκθεση της Οικονομικής Επιτροπής του αφορά την υλοποίηση του πρ/σμού του Δήμου οικ. έτους 2022.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος
        Θέμα:  5ο Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Αιολικός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) ισχύος 30 ΜW στη θέση «Σπιτάκι» στη Δ.Ε. Αργιθέας και Δ.Ε. Ανατολικής Αργιθέας, του Δήμου Αργιθέας, στην Π.Ε. Καρδίτσας της Περιφέρειας Θεσσαλίας».
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
 

       Θέμα:  6ο

Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της Π.Ο.Α.Σ. για παραχώρηση αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ.   Παπαδήμας Ηλίας
     Θέμα:  7ο Διαπίστωση ανάγκης ονομασίας ανώνυμων οδών στο Δήμο Αργιθέας
Εισηγητής: Δήμαρχος κ.  Ανδρέας Στεργίου
     Θέμα:  8ο  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά  με άνοιγμα λογαριασμού για έναρξη παραγωγικής λειτουργίας της «Πλατφόρμας Δήλωσης επί των ακαθαρίστων εσόδων και παρεπιδημούντων» .
Εισηγητής:  Αντιδήμαρχος κ. Πούλιος Χαράλαμπος
     Θέμα:  9ο Απευθείας εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στον οικισμό Αετοχωρίου του Δήμου Αργιθίεας στην εταιρία ΟΤΕ Α.Ε. – COSMOTE
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Καραγεώργος Αθανάσιος
     Θέμα:  10ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά  με τον καθορισμό  δικαιούχων  αποζημίωσης μελών  για συμμετοχή στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαδήμας Ηλίας

 

 

Προηγούμενο άρθρο Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 16χρονος από τη Ματαράγκα
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή – εξιχνίαση ακόμη μιας περίπτωσης κλοπής