Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 13η Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2022. (Εισηγητές: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος και κ. Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου ποσού 3.700,00 € της Γ’ κατανομής έτους 2022 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του κ. Ζέρβα Χαράλαμπου του Αποστόλου για παράταση σύμβασης μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου «Αναψυκτήριο» στην πλαζ Λαμπερού. (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του κ. Θέου Απόστολου του Ιωάννη για παράταση σύμβασης μίσθωσης του δημοτικού ακινήτου «Αναψυκτήριοπλαζ Πεζούλας». (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αιτήσεις για επεκτάσεις δικτύου ηλεκτροφωτισμού. (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Αναδείχθηκε Αθλήτρια του μήνα στην Ευρώπη
Επόμενο άρθρο Δύο Τμήματα για βρέφη και παιδιά λειτουργεί το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας