Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα την 25η Οκτωβρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 σε επανάληψη της διαδικασίας πρόσκλησης καθώς στην προηγούμενη συνεδρίαση δεν επετεύχθη απαρτία. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2022. (Εισηγητές: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος και κ. Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας)
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αποδοχή και απόδοση πίστωσης στη Σχολική Επιτροπή του Δήμου ποσού 1.850,00 € συμπληρωματικής κατανομής έτους 2022 για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αποδοχή ένταξης του έργου με τίτλο: «Εκτακτη αποκατασταση αγροτικης οδοποιϊας» στο προγραμμα αγροτικης αναπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020. (Εισηγητής: κ. Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με σύνταξη πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά μεεκμίσθωση του Αναψυκτηρίου Μορφοβουνίου. (Εισηγήτρια: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έκφραση θέσης του Δημοτικού Συμβουλίου για τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» σε σχέση με την 4/2020 προκήρυξη του ΑΣΕΠ και την 1548/2022 απόφαση του ΣτΕ. (Εισηγητής: κ. Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος του Δ.Σ.)
  7. Συζήτηση, ενημέρωση και κατάθεση προτάσεων για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα και το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Αγράφων. (Εισηγητής: κ. Νάνος Παναγιώτης, Δήμαρχος)

 

Προηγούμενο άρθρο Ποιμαντική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας στο Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Rapid tests για covid-19 στον Δήμο Παλαμά