Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, την 13η Μαΐου 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

  1. Συζήτηση – ενημέρωση για το σύνολο των απευθείας αναθέσεων, έργων και υπηρεσιών λόγω της θεομηνίας «ΙΑΝΟΣ».
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2023. (Εισηγητές: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος, κ. Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας).
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την τροποποίηση της 83/2023 απόφασης με θέμα «Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έκτακτη ανάθεση-πληρωμή στον ΔΕΔΔΗΕ για προσωρινή παροχή ρεύματος στο γήπεδο των καλυβίων Πεζούλας (25-26/5/2023)» (Εισηγητής: κ. Ξηροφώτου Βασιλική, Αντιδήμαρχος)
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τον καθορισμό αριθμού θέσεων Μαθητείας ΕΠΑ.Λ για απασχόληση στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα τη χρονιά 2023-2024.(Εισηγητής Στεργιόπουλος Θωμάς, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συνδιοργάνωση αγώνα τριάθλου με την επωνυμία «TheLakePlastira» στις 9/7/2023. (Εισηγητής Μπράντζος Βασίλειος, Γενικός Γραμματέας)
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση το από 05-05-2023 πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΑΡΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝΠΕΖΟΥΛΑΣ, ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΝΑ ΙΑΝΟΣ» με Α.Φ. ΕΡΓΟ 06/2021» (Εισηγητές: Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος, Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος)
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση του από 06-06-2023 πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Β’ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΕΖΟΥΛΑΣ» με Α.Φ. ΕΡΓΟ 07/2021» (Εισηγητές: Τσιαμαντάς Στέφανος, Αντιδήμαρχος, Αυγέρος Γεώργιος, Προϊστάμενος Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος)

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις-εκθέσεις του 4ου Γυμνασίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήματος, επί της οδού Γρ. Λαμπράκη