Ειδήσεις

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 12-7-2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 6.30’ μ.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

Ανακοίνωση από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου των αποφάσεων που ελήφθησαν στις δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου:

α) 10-2-2022, αποφάσεις 13-14

β) 6-5-2022, αποφάσεις 85-86

γ) 13-5-2022, αποφάσεις 87-88

δ) 6-6-2022, αποφάσεις 104-105

ε) 14-6-2022, απόφαση 106

 1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καρδίτσας και της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (εισ.: κ. δήμαρχος)
 2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συμμετοχή του Δήμου Καρδίτσας στο Δίκτυο “Πίνδος” (εισ.: κ. δήμαρχος)
 3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρακτικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου έτους 2021 (εισ: πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)
 4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 8ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας οικονομικού έτους 2022 (εισ: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας – διευθυντής οικονομικών Κων. Κορκόντζελος)
 5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επί της έκθεσης επίτευξης στόχων προϋπολογισμού Β’ τριμήνου 2022 (εισ: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας – διευθυντής οικονομικών Κων. Κορκόντζελος)
 6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με επί της εκτέλεσης προϋπολογισμού και στοιχείων ισολογισμού Β’ τριμήνου 2022 (εισ: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας – διευθυντής οικονομικών Κων. Κορκόντζελος)
 7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συνομολόγηση συμπληρωματικού επενδυτικού δανείου με το ΤΠ&Δ για τη χρηματοδότηση του έργου “Αρχιτεκτονική ανάπλαση και αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου και των κτιρίων του πρώην στρατοπέδου Λουμάκη” από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα “ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ” (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας – διευθυντής οικονομικών Κων. Κορκόντζελος)
 8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διάθεση ποσού από την ΣΑΤΑ του Δήμου Καρδίτσας έτους 2021 για συντήρηση και επισκευή σχολικών κτιρίων Α/βαθμιας Εκπαίδευσης (εισ: αντιδήμαρχος Στ. Θεολόγης)
 9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με λύση σύμβασης μίσθωσης κενωθέντος περιπτέρου πριν την ημερομηνία λήξης της (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
 10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με απευθείας εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην COSMOTE A.E για εγκατάσταση και λειτουργία κεραίας κινητής τηλεφωνίας (εισ.: αντιδήμαρχος Αριστ. Σπάνιας)
 11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση σύνδεσης του κτιρίου του Aναψυκτηρίου στο Πάρκο Παυσιλύπου με το δίκτυο φυσικού αερίου (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)
 12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδας για προσκύρωση δημοτικής έκτασης (από παλιό δημοτικό αύλακα) σε ιδιοκτησία στο ΟΤ 23 (οδός Μ. Αλεξάνδρου) (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)
 13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με καθορισμό τιμής μονάδας για προσκύρωση δημοτικής έκτασης στην τελική ιδιοκτησία 02 του Ο.Τ. Γ 1352 (Φιλίππου Παν.) (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)
 14. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων επί αγροτικής οδού στην υπό αδειοδότηση επιχείρηση «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΤΕΝΙΣ) ΜΕ ΚΤΙΡΙΟ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ» στην εκτός σχεδίου περιοχή, εκτός αναδασμού και εντός του ΓΠΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)
 15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ίδρυση νέας λαϊκής αγοράς και καθορισμό του αριθμού των θέσεων των πωλητών σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 4849/2021 (εισ.: αντιδήμαρχος Ολ. Μακρή)
 16. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διατήρηση κενωθέντος περιπτέρου στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης του Δήμου Καρδίτσας (πλατεία Στρατολογίας) (εισ.: αντιδήμαρχος Ολ. Μακρή)

Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού, παρακαλούμε για χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης

 

 

Προηγούμενο άρθρο Δημαγωγία και χρηματοδότηση από την περιφερειακή αρχή για τις ΑΠΕ
Επόμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπ. Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας