Ειδήσεις

Συνέδριο για τις επιπτώσεις της πανδημίας


Το Συνέδριο “Pandemic Conference: What we have learned, what we have to teach” πραγματοποιείται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε συνεργασία (και χρηματοδότηση) με το ΕΛΙΔΕΚ, στις 21-23 Σεπτεμβρίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Τμήματός μας στο Βόλο (αίθουσα Β1).
Το Συνέδριο έχει ως στόχο να φέρει σε επαφή ερευνητές από διαφορετικά επιστημονικά πεδία (επιστήμονες υγείας, οικονομολόγους, μαθηματικούς, φυσικούς, κ.λπ.), με στόχο να αναδείξει τις νεότερες εξελίξεις αλλά και να αποτελέσει πόλο γόνιμης συζήτησης πάνω σε θέματα που αφορούν την πρόσφατη υγειονομική κρίση, την κοινωνία και την οικονομία. Στη θεματολογία του Συνεδρίου περιλαμβάνονται οι υγειονομικές, οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές επιπτώσεις της πανδημίας αλλά και οι επιδράσεις της πρόσφατης πανδημίας πάνω σε όλα τα πεδία της οικονομικής και κοινωνικής σφαίρας.

Προηγούμενο άρθρο Δράσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου από το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ψηφιακές υπηρεσίες άμεσης κοινωνικής παρέμβασης και Κινητό Κέντρο Επιχειρήσεων Έκτακτης Ανάγκης αποκτά η Περιφέρεια Θεσσαλίας