Ειδήσεις

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί σε Καρδίτσα και Τρίκαλα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών


Συνελήφθησαν στις 30-04-2021 σε περιοχή της Καρδίτσας και στα Τρίκαλα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα:

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη το απόγευμα σε περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους -10- γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε, ο δράστης είχε μεταβεί στην Αθήνα όπου και προμηθεύτηκε την κοκαΐνη από άγνωστο άτομο, έναντι χρηματικού αντιτίμου. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης0020δραστηριότητάς του, ενώ επιπλέον από την κατοχή του κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -450- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.     

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας ημεδαπός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους -14,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Προηγούμενο άρθρο 13 νέα θετικά κρούσματα covid στην Καρδίτσα
Επόμενο άρθρο Χριστός ανέστη εκ νεκρών έψαλλαν οι Καρδιτσιώτες