Ειδήσεις

Tελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου για το σύγχρονο αγωνιστικό τάβλι


TAVLI1Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/6 στο ξενοδοχείο ΚΙΕΡΙΟΝ η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 όπου βραβεύθηκαν όλοι οι αθλητές – νικητές των διοργανώσεων της περιόδου 2015-16 καθώς και πρόσωπα τα οποία διακρίθηκαν για το ήθος, την προσωπικότητά τους και την εν γένει παρουσία τους στις δραστηριότητες του Ομίλου.
Βραβεύθηκαν ο πρωταθλητής Χρήστος Γρούτσος και ο κυπελλούχος Κρίτων Παπαλίτσας καθώς και οι Βιβή Σκριμπώνη και Ανδρέας Καραμπινάς για την δεύτερη και τρίτη θέση στο πρωτάθλημα αντίστοιχα και ο Θανάσης Δημάκης για την δεύτερη θέση στο κύπελλο.
Επίσης τιμήθηκαν για την πολυετή τους παρουσία και την αγάπη τους για το τάβλι οι παλαίμαχοι, αειθαλείς και ακμαιότατοι,  Αδάμος Φερφυρής και Νικόλαος Αντωνάκης.
TAVLI2Με έπαινο τιμήθηκαν οι αθλητές της πρωταθλήτριας ομάδας κατά το 1ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Backgammon Ελλάδας, Νικ. Αντωνάκης, Ευαγ. Λωρίδας, Θαν. Παππάς, Κρ. Παπαλίτσας, Ηλ. Ελευθερίου και Βαγ. Γιαννής.
Έπαινος αποδόθηκε στον νεαρό Παναγιώτη Σκορδά, αθλητή του Ομίλου Αγωνιστικού Μπρίτζ Λάρισας, για τις επιδόσεις, την αγωνιστικότητα που επέδειξε και την εν γένει παρουσία του κατά τις αγωνιστικές εκδηλώσεις του 1ου Ανοικτού Ατομικού Πρωταθλήματος Backgammon Ελλάδας και του 1ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Backgammon Ελλάδας
Ιδιαίτερα τιμήθηκε η νεαρή αθλήτρια του τμήματος Μπριτζ του Ομίλου, Έλενα Μαυριά, τόσο για τις επιδόσεις της όσο και το ήθος και την όλη παρουσία της την χρονιά που πέρασε. Επίσης με χρυσό μετάλλιο βραβεύθηκαν οι Γιώργος Βούζας, Έλενα Μαυριά, Κώστας Υπερήφανος και Χρήστος Νταλανίκας, αθλητές του τμήματος Μπρίτζ του Ομίλου μας, οι οποίοι αναδείχθηκαν ως οι καλύτεροι αθλητές της χρονιάς μετά από ψηφοφορία μεταξύ των συναθλητών τους.

Την Κυριακή 3/7 και ώρα 19.00΄ στο καφενείο Δ. Κουβαρά στα Καλογριανά θα πραγματοποιηθούν αγώνες Αγωνιστικού Τάβλι, μετά από πρόσκληση των εκεί φίλων και αθλητών του Ομίλου μας, οι οποίοι επιδεικνύουν αξιοσημείωση δραστηριότητα και αγάπη για το παιχνίδι.

Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους, γυναίκες και άνδρες, φίλους του παιχνιδιού.

Προηγούμενο άρθρο Με Δημήτρη Ξηδιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα DRAGSTER ο Σ.ΜΟ.Κ στο Τυμπάκι της Κρήτης
Επόμενο άρθρο Το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος κ. Κωτσός