Tο ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και ο Σύλλογος Γυναικών Νομού Καρδίτσας (μέλος ΟΓΕ) διοργανώνουν τη συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο στις 17 Νοέμβρη


Η Γραμματεία Καρδίτσας του ΠΑΜΕ σε σύσκεψη που πραγματοποίησε με εκπροσώπους των μετώπων συζήτησε την καλύτερη οργάνωση της συγκέντρωσης για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Η συγκέντρωση θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία την Πέμπτη 17 Νοέμβρη στις 6:30 το απόγευμα.

Σε σύσκεψη που έγινε για τις απολύσεις και την ανεργία, τα νέα αρνητικά δεδομένα με τις επικείμενες μαζικές απολύσεις και το σχεδιασμό – προγραμματισμό κινητοποιήσεων για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους, συγκροτήθηκε Επιτροπή κατά των απολύσεων και της ανεργίας απο εκπροσώπους σωματείων που παραβρέθηκαν. Η Επιτροπή θα προχωρήσει άμεσα σε επαφές και συσκέψεις με σωματεία, με απολυμένους και ανέργους που αντιμετωπίζουν προβλήματα, καθώς και με εργαζόμενους σε εργασιακούς χώρους που αντιμετωπίζουν προβλήματα απολύσεων, μετατροπής συμβάσεων και άλλα εργασιακά με τους εργοδότες τους, προκειμένου να σχεδιαστεί κοινή δράση όλων και διεύρυνση της Επιτροπής.

Προηγούμενο άρθρο Επιχειρησιακό πρόγραμμα εθνικό αποθεματικό απρόβλεπτων - Εθνικό στρατηγικό πλαίσιο αναφοράς 2007-2013 (ΕΣΠΑ 2007-2013)
Επόμενο άρθρο Παγκόσμια ημέρα κατά του Διαβήτη σήμερα