Ειδήσεις

Τα Επιμελητήρια Λακωνίας και Ηρακλείου κοντά στους πλημμυροπαθείς


Το  Επιμελητήριο Λακωνίας και το Επιμελητήριο Ηρακλείου, ως μια κίνηση έμπρακτης συμπαράστασης προς τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας που επλήγησαν από την καταστροφική κακοκαιρία «DANIEL», απέστειλαν ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατέθηκαν μέσω του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στους  πληγέντες.

Η παράδοση των ειδών έγινε την Κυριακή 17/9/2023 και την Δευτέρα 18/9/2023 και  στη συνέχεια διανεμήθηκαν από τον Πρόεδρο κ. Ζυγογιάννη  και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Λαμπρόπουλο, Στεργιούλη , Βασιλείου και Παπαδάκο στα χωριά Αγία Τριάδα και Παλαμά αντίστοιχα, για την άμεση κάλυψη αναγκών των κατοίκων τους  σε τρόφιμα, νερό και υγιεινή.

Θερμές ευχαριστίες στη Διοίκηση και των δύο  Επιμελητηρίων, τον επιχειρηματικό κόσμο και τους πολίτες της Λακωνίας και της Κρήτης για την πολύτιμη βοήθειά τους και την άμεση ανταπόκρισή  τους.

 

 

                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εξιχνιάστηκαν ακόμη 9 κλοπές από οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Ένωση Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Νομού Καρδίτσας: Όλοι στην απεργία