Ειδήσεις

Τα νέα όργανα της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου – Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας


Στις 6 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου – Κέντρων Υγείας Ν. Καρδίτσας για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Εξελεγκτικής Επιτροπής καθώς και για αντιπροσώπους στην ΟΕΝΓΕ και στο ΝΤ Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ. Παράλληλα διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη επιτροπής των ειδικευομένων ιατρών του νοσοκομείου.

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές! Η συμμετοχή των συναδέλφων γιατρών από το Νοσοκομείο, τα Κέντρα Υγείας και τις ΤΟ.Μ.Υ. του νομού Καρδίτσας καταγράφηκε ως η μεγαλύτερη στην ύπαρξη της Ένωσης. Η σημαντικά αυξημένη συμμετοχή αποδεικνύει τόσο την ανάγκη για ενίσχυση των αγώνων και των διεκδικήσεων των νοσοκομειακών γιατρών στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που βρίσκεται το δημόσιο σύστημα υγείας χρόνια τώρα, όσο ταυτόχρονα και τη μεγάλη δύναμη που μπορούν να έχουν οι εργαζόμενοι όταν αποφασίσουν να τη χρησιμοποιήσουν. Είναι η καλύτερη επιβράβευση των δράσεων και παρεμβάσεων που ανέπτυξε η Ένωσή μας την τελευταία διετία, ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας με τις τεράστιες ελλείψεις λόγω της υποχρηματοδότησης από το κράτος και την προσπάθεια περαιτέρω εμπορευματοποίησης της υγείας.

Στις 10-4-23 συνήλθε το νέο Δ.Σ. της Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ. που αναδείχτηκε από τις εκλογές και συγκροτήθηκε με την παρακάτω σύνθεση:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γάζος Έκτορας
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μήχας Ιωάννης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστασίου Γεώργιος
ΤΑΜΙΑΣ:

ΜΕΛΟΣ:

Κουτσιμπέλη Θεοδώρα

Ευτυχιάδης Ευτύχιος

 

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν:

 

Κουτσόπουλος Χρήστος
Αλέξη Γεωργία
Νιαβή Φεβρωνία

 

Στην Επιτροπή Ειδικευομένων Ιατρών εκλέχθηκαν:

 

Αναγνώστου Θεόδωρος
Πολιάνκου-Ζαννάκη Δέσποινα
Ράγιας Δημήτριος

Ζαχόπουλος Απόστολος

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο ΚΚΕ(μ-λ): Στηρίζουμε το δρόμο του αγώνα για ζωή και δουλειά με δικαιώματα!