Ειδήσεις

Ταφόπλακα στην Καρδιτσιώτικη διαιτησία – Νεκροθάφτης η ΚΕΔ/ΕΠΟ


Η 20η Ιουλίου είναι η αποφράδα ημέρα του ελληνισμού για την μαρτυρική ΚΥΠΡΟ. Αυτή την ημερομηνία η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους πίνακες των διαιτητών και των παρατηρητών, για τη νέα περίοδο. Αυτή την ίδια ημερομηνία κύριε  ΜΠΕΝΕΤ προερχόμενε από το Ηνωμένο Βασίλειο (που πρωταγωνίστησε στα γεγονότα σε βάρος της Κύπρου), ΕΣΎ ΚΑΙ Η ΠΑΡΈΑ ΣΟΥ αποφασίσατε να βάλετε ταφόπλακα στην Καρδιτσιώτικη  διαιτησία. Η ΕΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Ο ΣΔΠΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Η ΕΔ/ΕΠΣΚ πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν από κοινού να ξεκινήσουν καμπάνια, για εξεύρεση νέων διαιτητών, με ομιλίες στα σχολεία –λύκεια του νομού, κάνοντας διαλέξεις όπου τονίζονταν η αξιοκρατία, η ισονομία και τα πλεονεκτήματα  που έχει κάποιος όταν αποφασίσει να γίνει διαιτητής η βοηθός. Σε πρώτη δόση καταφέραμε,  με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια,  να προσελκύσουμε 30 νέα παιδιά για να παρακολουθήσουν τις σχολές που οργανώναμε. Στις εισαγωγικές μας διαλέξεις μιλούσαμε για τις ηθικές αξίες που αναφέραμε παραπάνω. Τώρα όμως τι θα τους πούμε και τι θα απαντήσουμε στις εύλογες ερωτήσεις τους μετά τις αξιολογήσεις,  που είδαν το φως της δημοσιότητας;  Θα τους πούμε ότι για να μπορέσουν  να ανεβούν  κατηγορία πρέπει να έχουν πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας .

           Δεν θα ασκήσουμε  κριτική για το σύνολο των αξιολογήσεων γιατί αυτή την υποχρέωση την έχουν αναλάβει άλλοι και βλέπουμε τις σχετικές απαξιωτικές και χλευαστικές κριτικές στα ΜΜΕ. Εμείς θα αρκεστούμε στα του οίκου μας. Έναν διαιτητή στην Β ΄ κατηγορία  είχαμε και τον υποβιβάσατε στη Γ΄ κατηγορία. Μας έχετε δώσει 4 θέσεις στην Γ εθνική σε σύνολο 200 διαιτητών περίπου. Μεγάλη επιτυχία που θα μπορέσουν να παίξουν 2 παιχνίδια το πολύ. Αλλά και για τις αξιολογήσεις των μη εν ενεργεία τι να πούμε; Οι Καρδιτσιώτες παρατηρητές δεν άξιζαν για μια θέση στην Β κατηγορία.  Αλλά τι να λέμε τώρα, εσείς εξαφανίσατε επιστήμονες παρατηρητές με πτυχία ανωτάτων σχολών , με σημαντική προσφορά στην A΄ Εθνική και στη διαιτησία γενικότερα και θα αξιολογούσατε παρατηρητές από την ψωροκώσταινα Καρδίτσα? Το ποδόσφαιρό μας βρίσκεται σε ύφεση, όπως και ολόκληρη η περιοχή μας. Ας βγούμε από τον λήθαργο και από την ζάλη του καύσωνα και ας ακουστεί και κάποια άλλη φωνή που θα συνδράμει την προσπάθεια μας.  Σε λίγο θα κληθείτε εσείς να διευθύνετε τα παιγνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων. Κύριοι της ΚΕΔ ελπίζαμε (μάταια όπως αποδείχθηκε) ότι εσείς θα ήσασταν καλύτεροι από τους προηγούμενους. Πλανηθήκαμε πλάνην οικτράν. Δεν ζητάμε ρουσφέτια, ζητάμε αξιοκρατία και ισονομία. Εάν για να πετύχουμε αυτά τα δύο χρειάζεται να εγκατασταθούμε σε κάποιο κέντρο εξουσίας , ΤΟΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. Κύριοι της ΚΕΔ με τα  ΈΡΓΑ σας ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΚΆΝΕΙ ΜΈΧΡΙ ΤΏΡΑ. Κύριοι  της ΕΕ θα σιωπάτε ένοχα? ασχοληθείτε περισσότερο με την περιφέρεια διότι με την σιωπή  σας,    Θέτετε σε κίνδυνο τα πρωταθλήματα μιας από τις μεγαλύτερες ενώσεις που ούτε λίγο ούτε πολύ αριθμεί 58 επικαιροποιημένα  σωματεία.

              Κύριε  Δημητριάδη για σας τα ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ . ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

            Καληνύχτα κύριοι της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, καληνύχτα διαιτησία, καληνύχτα ποδόσφαιρο.

 

Γράφουν η ΕΠΣ Καρδίτσας και ο ΣΔΠ Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Λέκκας για τη γέφυρα στην Πάτρα: Είχε προβλήματα στατικότητας
Επόμενο άρθρο Ορκωμοσία των πρώτων αποφοίτων του Τμήματος Συστημάτων Ενέργειας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας