Ειδήσεις

Τελετή απονομής Ευρωπαϊκού Βραβείου Καινοτόμου Διδασκαλίας 2022 στο Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Μαγούλας


Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτόμου Διδασκαλίας 2022(Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) απονεμήθηκε στο Γυμνάσιο- Λυκειακές Τάξεις Μαγούλας Καρδίτσας από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως. Την τελετή διοργάνωσε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ), το οποίο ως Εθνική Μονάδα του προγράμματος Erasmus+ επέλεξε, ανάμεσα στα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που υλοποίησαν ευρωπαϊκά σχέδια Erasmus+,το Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Μαγούλας Καρδίτσας για το σχέδιο «Dynamic Citizens of Europe». Η άψογη συνεργασία και η μεθοδική προσπάθεια μαθητών και εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδαςαποτυπώθηκε στην υψηλή βαθμολογία που απέσπασε η συνολική διεξαγωγή και υλοποίηση του σχεδίου “Dynamic Citizens of Europe” και επιβραβεύτηκε με την εξαιρετική αυτή διάκριση!

Η τελετή απονομής ακολούθησε την επίσκεψη του Διευθυντή της σχολικής μονάδας κ. Χαλιμούρδα Κωνσταντίνου στις Βρυξέλλες μετά από τιμητική πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς τα βραβευθέντα σχολεία όλων των βαθμίδων εκαπίδευσης.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αστέριος Βασιλάκος: Το κόστος της σπατάλης φωταγωγήσεων στο Μουζάκι
Επόμενο άρθρο Τελέσθηκε το Iερό Μυστήριο του Ευχελαίου προς ίαση ψυχών τε και σωμάτων υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας