Ειδήσεις

Τελετή λήξης της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Παλαμά


Τελετή λήξης της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Παλαμά για το χορωδιακό έτος 2022-23 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουλίου 2023 και ώρα 8:15 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά.

Ο κόσμος θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει μία συναυλία, με ένα πλούσιο ρεπερτόριο και αφιέρωμα στον Μάρκο Βαμβακάρη και τον Απόστολο Χατζηχρήστο.

Προσκεκλημένοι σε αυτή την μουσική βραδιά θα είναι ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καρδίτσας, η Μικτή Χορωδία Δήμου Σοφάδων, η Εκκλησιαστική Μαντολινάτα Σουφλίου, η Χορωδία Αραβήσσου, η Χορωδία Παλαιού Μυλοποτάμου, η Χορωδία Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Πέτρου, η Χορωδία Γυναικών Αμπελείων, η Μικτή Χορωδία Δήμου Παλαμά.

Ο μαέστρος της Μικτής χορωδίας του Δήμου Παλαμά, οι χορωδοί, ο Δήμος Παλαμά και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού, Προσχολικής Αγωγής Παλαμά  (Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π), καλούν όλους τους συνδημότες να τιμήσουν με την παρουσία τους το 4ο Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου Παλαμά.

Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 και ώρα 9:30 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία Παλαμά θα πραγματοποιηθεί Μουσική Λαϊκή Βραδιά με τη συμμετοχή του Τόλη Γάκη και της Ζωής Μαργκά.

Είσοδος ελεύθερη για όλους

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παράξενος Καιρός: Οικολογίες της αντίστασης και αποκατάστασης
Επόμενο άρθρο Αρχαιρεσίες στην ΟικόΣφαιρα Καρδίτσας