Ειδήσεις

Τελική φάση του 16ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγωνιστικού Τάβλι


Διοργανώνεται στην Καρδίτσα,το τριήμερο 16,17 και 18 Ιουνίου στον υπέροχο χώρο του ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΥ, η τελική φάση του 16ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγωνιστικού Τάβλι με την συμμετοχή των 24 παικτών από όλη την Ελλάδα, που κέρδισαν την πρόκριση μέσα από τις αγωνιστικές εκδηλώσεις των συλλόγων τους.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και ΕΞΤΡΑ EVENTS:

SPEED – Σάββατο 17 Ιουνίου 19:30

JACKPOT – Κυριακή 18 Ιουνίου 12:00

Η συμμετοχή και η παρακολούθηση των αγώνων είναι ελεύθερη για όλους.

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές εκδηλώσεις του Σ.Α.Τ.Ο.Κ. για το 2023 με πρωταθλητή τον Λεωνίδα Σαλταγιάννη, Κυπελλούχο τον Βαγγέλη Λωρίδα και νικητή του Πανθεσσαλικού τον Γιάννη Κέφο.

Χιτσκοκικό ήταν το φινάλε του 9ου πρωταθλήματος αγωνιστικού τάβλι Καρδίτσας στην 13η και τελευταία αγωνιστική, που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ την Τρίτη 6 Ιουνίου και κέρδισε ο Σάκης Δημάκης.

Κατά την διάρκεια των 4 γύρων ο τίτλος άλλαζε συνεχώς χέρια , με κορυφαία στιγμή τον τελευταίο αγώνα Δημάκης – Τσιαμαντάς, που καθήλωσε όλους τους παρευρισκόμενους και τελικό νικητή τον Δημάκη (7-6) που στέρησε τον Τσιαμαντά από την πρώτη θέση (ισοβαθμία).

Έτσι στην κορυφή παρέμεινε ο Λεωνίδας Σαλταγιάννης, ενώ ακολούθησε τριπλή ισοβαθμία, από την οποία ευνοήθηκε ο Σταύρος Τσολάκος που τελικά κατέλαβε την 2η θέση, 3ος ο Σάκης Δημάκης και 4ος ο Ηρακλής Τσιαμαντάς.

Τις υπόλοιπες 3 θέσεις που δίνουν πρόκριση στο 16ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα κατέλαβαν, ο Βαγγέλης Λωρίδας 5ος, ο Σεραφείμ Μηλιώνης 6ος και ο Γιώργος Κυριάκος 7ος στην συγκλονιστικότερη αγωνιστική όλων των πρωταθλημάτων που διοργανώθηκαν στην Καρδίτσα.

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Ιουνίου η τελική φάση (Final-8) του 9ου κυπέλλου Καρδίτσας στο Παυσιλύπο, με μεγάλο νικητή τον Βαγγέλη Λωρίδα που επικράτησε στον τελικό του Ηλία Ελευθερίου με 13-8.

Ο Λωρίδας απέκλεισε, κατά σειρά, τους Δημάκη, Σαλταγιαννη, ενώ ο Ελευθερίου τους Πριτσιολα, Αμπραζη.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Καρδίτσας και εκ των ιδιοκτητών του αναψυκτηρίου ΠΑΥΣΙΛΥΠΟΝ, Μανώλης Στεργιόπουλος.

Ο σύλλογος ευχαριστεί την διεύθυνση και το προσωπικό του Παυσιλύπου για την διάθεση του χώρου και την άψογη εξυπηρέτηση.

Με μεγάλη επιτυχία – συμμετοχή (30 παίκτες) πραγματοποιήθηκε το Πανθεσσαλικό κύπελλο 2023 στις εγκαταστάσεις του Super Bowl στην Λάρισα, την Κυριακή 28 Μαίου.

Νικητής αναδείχθηκε ο εξαιρετικός Τρικαλινος, Γιάννης Κεφος που επικράτησε στον τελικό του επίσης Τρικαλινού, Γιώργου Κυριάκου.

Αμφότεροι απέκλεισαν στους ημιτελικούς τους Καρδιτσιωτες, Αμπραζη και Λωρίδα, ενώ όλοι οι παίκτες της πρωτης 4αδας ανήκουν στον ΣΑΤΟΚ , γεγονός που πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο του συλλόγου της Καρδίτσας.

 

Προηγούμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Κυρίλλου, αρχιεπισκόπου Αλεξανδρείας