Ειδήσεις

Τέλης Σπάνιας: Κάθε τέλος, μια καινούργια αρχή


Πριν τέσσερα περίπου χρόνια ο τότε υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος, με συμπεριέλαβε  στο ψηφοδέλτιο του για το Δήμο Καρδίτσας δίνοντας  μου τη δυνατότητα να ασχοληθώ με τα κοινά, να γνωρίσω και να δω από κοντά  τα προβλήματα των συμπολιτών μου.

Τα χρόνια που πέρασαν κατά την θητεία μου στο δήμο ήταν ιδιαιτέρα δύσκολα καθώς χειριστήκαμε πανδημία και συγχρόνως τον καταστροφικό  ΙΑΝΟ.

Σήμερα είναι για μένα μια ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη μέρα λόγω του ότι κλείνω τον κύκλο μου στην τοπική αυτοδιοίκηση δηλώνοντας τη παραίτηση μου από την θέση του Αντιδημάρχου, συνεχίζοντας να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις  το έργο της Δημοτικής αρχής.

Ωστόσο οφείλω να τονίσω ότι η λέξη παραίτηση δεν συμβαδίζει με τα πιστεύω  και τον χαρακτήρα μου. Η Αγάπη  για τον τόπο μου και η επιθυμία μου να βοηθήσω στην ανάπτυξη του, με οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίζω να αγωνίζομαι για το νομό μας  από μια άλληθέσηεκείνη που οδηγεί στοΕλληνικό Κοινοβούλιο.

θα ήθελα να  ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Βασίλη Τσιάκο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου , τους αντιδημάρχους, τους συμβούλους και όλους τους υπάλληλους του δήμου Καρδίτσας για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια

Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη  να εκφράσω  δημόσια τις ευχαριστίες μου στον πρόσωπο του Πρωθυπουργού  Κυριάκου  Μητσοτάκη που με τίμησε συμπεριλαμβάνοντας  με στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για το Νομό Καρδίτσας.

Τέλος δηλώνω σε όλους εσάς , ότι σε αυτό τον αγώνα θα επιθυμούσα να σας έχωυποστηρικτές  και συμμάχους μου, συνεχίζονταςέτσι ακούραστανα μάχομαι και να προωθώ τα έργα εκείνα, τα οποία θα δώσουν νέα πνοή στον Νομό Καρδίτσας!

 

Γράφει ο Τέλης Σπάνιας, Υποψ. Βουλευτής  ΝΔ  Ν. Καρδίτσας, Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, Π. Αντ/χος Οικονομικών Δ. Καρδίτσας

Προηγούμενο άρθρο Με νέα απορριμματοφόρα ενισχύεται το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μέτρα της Τροχαίας για τον Επιτάφιο της Μ. Παρασκευής