Ειδήσεις

Θάνος Σκάρλος: Θα είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος


«Θα είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος» ήταν η ξεκάθαρη απάντηση του δημάρχου Σοφάδων σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα διεκδικήσει εκ νέου τη Δημαρχεία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για έργα και πρωτοβουλίες του Δήμου ερωτήθηκε σχετικά αναφέροντας, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Σε λίγους μήνες  ολοκληρώνουμε τη δεύτερη θητεία μας. Αλλά σκέφτομαι πόσο ήδη έχει αλλάξει και πόσο αλλάζει ο Δήμος Σοφάδων  από τότε. Πόσα βήματα μπροστά έχουμε κάνει. Την πρώτη θητεία, ξεκινήσαμε με χαμηλά το κεφάλι, χωρίς μεγάλα λόγια. Να προσφέρει περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες ο Δήμος στον πολίτη, να γίνει πολύ πιο καθαρή η πόλη και τα χωριά,   να τακτοποιήσουμε τα οικονομικά μας. Και θεωρώ πως τα καταφέραμε.

Ακολούθησαν έργα άνω των 32 εκατομμυρίων ευρώ.  Και τώρα, είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε υποδομές και έργα που πάντα ονειρευόμασταν.

Προκειμένου λοιπόν να ολοκληρωθούν όλα αυτά τα μεγάλα έργα για τα οποία σας μίλησα παραπάνω, θα ζητήσω από τις Σοφαδίτισσες και τους Σοφαδίτες την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπό μου.

Θα είμαι ξανά υποψήφιος δήμαρχος. Για να συνεχίσουμε ένα πολύπλευρο και ιστορικό έργο που υποστηρίζεται από τους συμπολίτες μας. Για να τελειώσουμε τα μεγάλα αλλά και να συνεχίσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί στα καθημερινά.

Για να ολοκληρώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε και να βάλουμε τον πήχη ακόμα ψηλότερα».

 

Προηγούμενο άρθρο Νέα έργα αγροτοδασικής οδοποιϊας στο Δήμο λίμνης Πλαστήρα ύψους 1,9 εκ. ευρώ
Επόμενο άρθρο Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών