Ειδήσεις

Την αθλήτρια του TAE KWON DO Κωνσταντίνα ( Νάντια) Χαρόβα συνεχάρη ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος


Την αθλήτρια του TAE KWON DO Κωνσταντίνα ( Νάντια ) Χαρόβα υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας Κωστής Νούσιος και τη συνεχάρη για την 5η θέση που κατέλαβε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε πρόσφατα στη Σόφια.

Η δεκατετράχρονη Νάντια του αθλητικού συλλόγου ‘’ Πρωτέας’’ και μέλος της εθνικής ομάδας του TAE KWON DO, έχει κατακτήσει φέτος την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, την 1η θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο, την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την 1η θέση σε Διεθνές Πρωτάθλημα στη Σερβία.

Κατά τη συνάντησή του με την αθλήτρια ο κ. Αντιπεριφερειάρχης μεταξύ άλλων τόνισε: ‘’ Θερμά συγχαρητήρια στην Κωσταντίνα Χαρόβα για την μεγάλη της επιτυχία, θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή της Παναγιώτη Φλίσκα και στους γονείς της που στηρίζουν την προσπάθειά της. Η κατάκτηση της 5ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποδεικνύει ότι η σκληρή δουλειά, η προσπάθεια και η προσήλωση στο στόχο της επιβραβεύτηκαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Κωνσταντίνα και να μας χαρίσει πολλές ακόμη και μεγάλες νίκες’’.

Προηγούμενο άρθρο Στις πληγείσες περιοχές του Παλαμά κλιμάκιο του ΕΛΓΑ
Επόμενο άρθρο Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην κορυφαία έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στην Ευρώπη