Ειδήσεις

Την διοίκηση του ΑΣΚ συνεχάρη ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας


Συνάντηση με το Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο είχε η διοίκηση του Α.Σ. Καρδίτσας στο Δημαρχείο. Εκ μέρους του ΑΣΚ στη συνάντηση βρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου της πόλης μας Χρήστος Δεληγιάννης καθώς και τα μέλη της διοίκησης Κώστας Πρίτσας και Γιώργος Χριστούλας. Επίσης πήρε μέρος ο κορυφαίος  αθλητής Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη την ομάδα του ΑΣΚ για την ιστορική της επιτυχία, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής και την άνοδο στη Basket League. Ξεχωριστά στάθηκε στην αξιέπαινη πρωτοβουλία του Γιάννη Μπουρούση να έρθει και να ενισχύσει εθελοντικά την προσπάθεια της ομάδας της πόλης του. Όπως τόνισε ο κ.Τσιάκος, πρόκειται για μια πρωτόγνωρη επιτυχία για την Καρδίτσα, αλλά και μια εξαιρετική ευκαιρία που ενισχύει τόσο το αθλητικό κίνημα, όσο και την  εξωστρέφεια της περιοχής μας.

Η διοίκηση του Α.Σ. Καρδίτσας, ευχαρίστησε τον κ.Τσιάκο για τα θερμά του λόγια, αλλά και για την υποστήριξη του Δήμου Καρδίτσας στη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλε η ομάδα. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που έχουν να κάνουν με την καλύτερη προετοιμασία για τη νέα σεζόν, που θα βρει ομάδα της πόλης μας για πρώτη φορά στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία. Επίσης ο Δήμαρχος ανέφερε πως ο Δήμος Καρδίτσας θα σταθεί αρωγός και στη νέα προσπάθεια της ομάδας στη Basket League.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μαγευτικές οι εικόνες του Ποδηλατικού Γύρου από τη λίμνη Πλαστήρα
Επόμενο άρθρο Αποτελέσματα rapid tests στην Καρδίτσα