Ειδήσεις

Την Κυριακή (18/12) το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μουζάκι


Την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Μουζακίου και το «Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα», το εξ αναβολής, (λόγω κακοκαιρίας), εορταστικό «άναμμα» του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία του Μουζακίου.

Προγραμματίστηκαν εκδηλώσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν γιορτινό κλίμα και θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τον κόσμο που θα παρευρεθεί, ενώ ο Δήμος επιφυλάσσει στους δημότες και εντυπωσιακές παρεμβάσεις στολισμού με αποκορύφωμα τον «φωτισμένο ουρανό»! Μουσικό σχήμα της ΔΗΚΕΔΗΜ, με τη Δημοτική Φιλαρμονική, θα ερμηνεύσουν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.

Ακόμη, θα υπάρχει ποικιλία εδεσμάτων που θα μοιράζονται στο κοινό και θα προσφερθούν δώρα στα παιδιά τα οποία θα μπορούν να δοκιμάσουν και «ζωγραφική προσώπου».

Φωταγωγήσεις σε τοπικές κοινότητες

Επίσης, φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων δένδρων έχουν προγραμματιστεί αυτές τις ημέρες από το Δήμο και το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα σε συνεργασία με τους Προέδρους και τα Τοπικά Συμβούλια, στις Τοπικές Κοινότητες όπου να σημειωθεί ότι έχει γίνει εορταστικός στολισμός.

Συγκεκριμένα, εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

  • Την Παρασκευή 16/12/2022, στον Ελληνόπυργο (ώρα 17:30).
  • Το Σάββατο 17/12/2022, στο Ριζοβούνι (ώρα 18:00) και στο Αγναντερό (ώρα 19:00).
  • Την Κυριακή 18/12/2022, στη Μαγούλα (ώρα 18:00).

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα Δημοτικού Κινηματοθέατρου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά στο Fashion City Outlet από αυτό το Σάββατο 17/12!