Ειδήσεις

Την Κυριακή 6 Αυγούστου ο 4ος Λαϊκός Δρόμος Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα – Μούχα- Καστανιά


Την Κυριακή 6 Αυγούστου τρέχουμε στον 4ο Λαϊκό Δρόμο Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα Μούχα- Καστανιά με διαδρομές των 10χλμ, 5.5χλμ και έναν παιδικό αγώνα 600μ.

Αυτό το Καλοκαίρι τρέχουμε στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα, σε 3 διαδρομές, για όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο ή ξεκινούν τώρα τα πρώτα τους βήματα στους δρομικούς αγώνες. Ο αγώνας των 10χλμ ξεκινά στις 10:00πμ στο Φράγμα της Λίμνης Πλαστήρα και ο τερματισμός του δίνεται στον Προφήτη Ηλία της Καστανιάς. Ο αγώνας των 5.5χλμ, που ξεκινά στις 9:30πμ, και ο παιδικός αγώνας δρόμου των 600μ. έχουν ως σημείο αφετηρίας τις Κατασκηνώσεις της Καστανιάς. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων θα γίνουν οι Απονομές Κυπέλλων και Μεταλλίων.

Ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου προκηρύσσεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς– Μούχας «Ο Άγιος Τρύφων» με συνδιοργανωτή την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και το Δήμο Καρδίτσας και υπόσχεται μαγευτικές δρομικές διαδρομές, μέσα από το φυσικό τοπίο της περιοχής στην Λίμνη Πλαστήρα, σε όσους επιλέξουν να συμμετάσχουν.

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Νούσιος

Κατά τη διάρκεια σχετικής συνέντευξης τύπου, ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κώστας Νούσιος σημείωσε τα ακόλυθα:

«Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιείται την Κυριακή 6 Αυγούστου στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα. Ο λόγος για τον 4ο λαϊκό αγώνα δρόμου που συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστανιάς – Μούχας ‘’Ο Άγιος Τρύφων΄΄ και η Περιφέρεια Θεσσαλίας  – Π.Ε Καρδίτσας.

 

Μέσα από μια υπέροχη διαδρομή με καταπράσινη φύση και τις ομορφιές της λίμνης Πλαστήρα, οι συμμετέχοντες θα έχουν μια θαυμάσια ευκαιρία να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν  και να απολαύσουν το τοπίο που το φυσικό κάλλος περισσεύει.

 

Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος με ελεύθερη συμμετοχή αθλητές, ενήλικες, παιδιά και όλοι όσοι επιθυμούν να βρεθούν κοντά στη φύση και να απολαύσουν ευχάριστες στιγμές. Οι αγωνιστικές διαδρομές είναι δύο: Η πρώτη μήκους 10 χλμ με εκκίνηση από το Φράγμα Λίμνης Πλαστήρα και η δεύτερη μήκους 5,5 χλμ με εκκίνηση από τις Κατασκηνώσεις Καστανιάς. Και οι δύο διαδρομές τερματίζουν στον Προφήτη Ηλία Καστανιάς.

 

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Π.Ε Καρδίτσας στηρίζει έμπρακτα τον 4ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου, με γνώμονα ότι τέτοιες αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις αποτελούν μια καταπληκτική ευκαιρία άθλησης για κάθε ηλικία και συμβάλλουν στην προβολή της περιοχής μας. Γι αυτό και αποτελούν βασική προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό. Να συγχαρώ επίσης τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστανιάς – Μούχας ‘’Ο Άγιος Τρύφων’’ και να καλέσω όλους να συμμετέχουν στον αγώνα αυτό»

 

Προηγούμενο άρθρο Εκκλησιαστικά νέα
Επόμενο άρθρο Επερωτήσεις, παρεμβάσεις και ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για την Π.Ε Καρδίτσας