Ειδήσεις

Την ομάδα διοίκησης ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα


Την ομάδα διοίκησης ανακοίνωσε ο δήμαρχος Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος, για τη νέα θητεία που ξεκινά 1/1/2024. Ο δήμαρχος σε δήλωσή του αναφέρει: Η νέα θητεία συμπίπτει με την εφαρμογή Ευρωπαϊκών και άλλων προγραμμάτων, όπως το ΕΣΠΑ το οποίο συνδέεται ευθέως με την υλοποίηση του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος Αγράφων. Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις επιβάλουν ανάλογη προετοιμασία και αξιοποίηση όλων των πόρων, αρχής γενομένης από το ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο είναι η ψυχή των πάντων. Η πρώτη θητεία χάρη στη συλλογική δουλειά, απέδωσε σπουδαία αποτελέσματα και ευχαριστώ τους μέχρι σήμερα αντιδημάρχους, προέδρους Συλλογικών Οργάνων και υπηρεσιών, στελέχη και εργαζόμενους στο Δήμο.

Για την δεύτερη θητεία έχουμε έμπειρα στελέχη και νέους ανθρώπους με δυναμική, οι οποίοι θα έχουν όλοι ρόλο. Στόχος μας η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πόρων, με διαφάνεια στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, με συμμετοχική ανοιχτή διοίκηση, για μια λίμνη Πλαστήρα αντάξια των δυνατοτήτων της και των προσδοκιών των δημοτών μας.

Η νέα ομάδα διοίκησης:

Τσιαμαντάς Στέφανος, αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ύδρευσης, Άρδευσης, κ.α.

Ξηροφώτου Βασιλική, αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών κ.ά. θεμάτων

Κρομμύδας Ευάγγελος, αντιδήμαρχοςΠολιτικής Προστασίας, Διαχείρισης μηχανημάτων έργων, Αγροτικής Οδοποιίας, Καταστημάτων, επιχειρήσεων, εμπορίου, κ.α

Ποδηματά Ιωάννα, αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Τουρισμού – Αθλητισμού

Στεργιόπουλος Θωμάς, άμισθος αντιδήμαρχος Νεολαίας, προγραμμάτων ERASMUS, Κατασκηνώσεων Νεράιδας, Θερινών Ακαδημιών, κ.α.

Βασιλείου Κωνσταντίνος, εντεταλμένος σύμβουλος Ανάπτυξης, με αντικείμενο την στήριξη της επιχειρηματικότητας, αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, επαφές με Επιμελητήρια κ.α.

Σκούφη Βασιλική, δικηγόρος, προτείνεται για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Προηγούμενο άρθρο Οι νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Εκλέγει Προεδρείο και Επιτροπή το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας