Ειδήσεις

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Καρδίτσας Καλλίχορος


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2023 έκοψε το Σάββατο βράδυ 28/1 ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Καρδίτσας «Καλλίχορος» στο κατάμεστο κέντρο «ΔΕΛΤΑ», όπου το γλέντι από τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους κράτησε ως τις πρωινές ώρες με το κέφι αμείωτο.

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου έκανα ένα μουσικοχορευτικό σεργιάνι σε όλη την Ελλάδα και παρουσίασαν άψογα τους χορούς, πάντα υπό την σωστή καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων κ. Νώντα Στυλόπουλο και κα. Βάσω Ταγκούλη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους χορηγούς μας, το τυπογραφείο Δημιουργία για όλο το έντυπο υλικό, το κατάστημα Vodafone Καρδίτσας και τον κ. Τσεκούρα Δημήτριο για την προσφορά ενός smart watch στον τυχερό της βασιλόπιτας, την ομάδα του The Fun Booth για τις δωρεάν φωτογραφίες σε όλο τον κόσμο, όλους τους επαγγελματίες που μας στήριξαν και όλο τον κόσμο και τους φίλους του Καλλίχορου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την τιμή που μας έκαναν και παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιεζεκιήλ, τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα, το Βουλευτή Καρδίτσας κ. Γεώργιο Κωτσό, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο, το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλειο Τσιάκο, τους Αντιδημάρχους κ. Αριστοτέλη Σπάνια και κ. Παναγιώτη Σβερώνη.

Τέλος, ευχαριστούμε για την παρουσία τους, το Μορφωτικό Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Παλαμά «Οι Καραγκούνηδες», τη Λαογραφική Εταιρεία Μουσικών και Χορευτικών Μελετών «Νικόλαος Πλαστήρας», το Κέντρο Χορού και Λαογραφίας «ΕΝ ΧΟΡΩ», τον Εκπολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Ξυνονερίου, τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Μάρκου, τον Μορφωτικό Σύλλογο Μητρόπολης, το Μορφωτικό, Λαογραφικό, Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μυρίνης, τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Καραντάνα και το μέλος κα. Λιάνα Βλάχου της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας και την αντιπρόεδρο της Αμφικτιονίας Θεσσαλών Καραγκούνηδων κα. Πιπίτσα Τσιώνα – Φιλίππου.

Ο Καλλίχορος δε σταματά τις δράσεις του. Και εις άλλα με υγεία! Καλή χρονιά!

Προηγούμενο άρθρο Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τιμόθεος επισκέφθηκε το 7ο Γυμνάσιο και το 8ο Δημοτικό Καρδίτσης
Επόμενο άρθρο Εθελοντική αιμοδοσία ΕΟΣ Καρδίτσας