Ειδήσεις

Την Τετάρτη 19 Απριλίου κλείνουν οι εγγραφές για τον Πλαστήριο δρόμο


Με τεράστιο ενδιαφέρον συνεχίζονται και θα συνεχιστούν έως και την Τετάρτη 19 Απριλίου, στις 12 τα μεσάνυχτα, οι εγγραφές για  τον Πλαστήριο δρόμο, που θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου. Οι συμμετοχές στα τρία αγωνίσματα (21,1χλμ, 10χλμ και 5χλμ)  έχουν ξεπεράσει τις χίλιες και σε επίπεδο εγγραφών αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Όπως είναι γνωστό, για πρώτη φορά, έχει προστεθεί και ημιμαραθώνιος, μετά από επιθυμία πολλών Καρδιτσιωτών δρομέων και όχι μόνο.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον πολλών δρομέων  από διάφορα μέρη της Ελλάδας και πολλές οι εγγραφές, ιδιαίτερα από γειτονικές πόλεις σε όλα τα αγωνίσματα.

Υπενθυμίζεται ότι  τα μπλουζάκια θα δοθούν στον τερματισμό. Ακόμα, στον τερματισμό θα δοθούν σε κάθε δρομέα νερό, χυμός,  μπανάνα και μπάρα, ενώ ο σύλλογος Φυσιοθεραπευτών θα προσφέρει υπηρεσίες σε όποιον δρομέα χρειαστεί.

Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχει νερό ανά 2,5 χλμ περίπου και στον ημιμαραθώνιο, στο 15ο με 16ο χλμ, θα προσφέρονται κόκα κόλα και ισοτονικό.

Οι αριθμοί θα δοθούν το Σάββατο το απόγευμα στην Πλατεία Πλαστήρα (κεντρική),

από τις 18:00 – 21:00. Όσοι είναι εκτός Καρδίτσας θα μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς  από τη Γραμματεία, που θα είναι δίπλα στην αφετηρία, την Κυριακή από τις 08:00 – 09:00.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αστέριος Βασιλάκος: Εν αρχή ηθική δικαίωση για αποκλεισμένους … κοινοτήτων
Επόμενο άρθρο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Καινοτολμώ 2023