Ειδήσεις

To Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας κοντά στους πληγέντες


Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων που χάσανε την ζωή τους από την τραγική καταστροφή που έπληξε τον Νομό μας.

Είμαστε δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας που καταστράφηκαν οι περιουσίες τους, τα σπίτια τους, οι επιχειρήσεις τους το βιός τους.

Ανυπολόγιστες ζημιές, άνθρωποι που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Δεν είναι ώρα να αποδώσουμε ευθύνες, αλλά είναι ώρα να στηρίξει έμπρακτα και άμεσα η πολιτεία, εξατομικευμένα τον κάθε ένα ξεχωριστά.

Οριζόντια μέτρα δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πληγέντων, είτε πρόκειται για καταστροφή των νοικοκυριών τους, είτε των επιχειρήσεων, είτε των αγροτικών τους περιουσιών.

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας με πρωτοβουλία του ήρθε σε επαφή με την Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ με σκοπό να στηρίξει τον κόσμο της εργασίας του Νομού για να μην χαθεί καμία θέση εργασίας.

Έμπρακτα πιέζουμε να επιδοτηθούν οι πληγέντες επιχειρήσεις ώστε να διατηρηθούν οι  θέσεις εργασίας για να  μην γεμίσει το μητρώο του ΟΑΕΔ με επιπλέον ανέργους από την Καρδίτσα.

Έχουμε χρέος όλοι μας ώστε ο Νομός μας που είναι δευτεραθλητής στην φτώχεια και στην ανεργία να μην  αφήσουμε να γίνει πρωταθλητής στα δύο παραπάνω.

Πέρα από τις δικές μας  κινήσεις και πρωτοβουλίες δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα και ενεργά μέσα σε κάθε πρωτοβουλία και κίνηση που θα αναπτυχθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΡΑΝΑΣ                                          ΔΩΡΑ ΓΟΥΛΑ

Προηγούμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα του βουλευτή Γ. Κωτσού για το θάνατο του Βαγγέλη Μπούτα
Επόμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για το θάνατο του Βαγγέλη Μπούτα