To Φεστιβάλ Παλέρμου θα διεξαχθεί στις 18 Σεπτεμβρίου


Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ όσων θα συμμετάσχουν στο 1ο Φεστιβάλ Παλέρμου, το οποίο ορίσθηκε να πραγματοποιηθεί στις 18 Σεπτεμβρίου 2008.

Με πρωτοβουλία του πρόεδρου της ΔΕΤΑΚ κου Απόστολου Ξυδιά πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση στην οποία συμμετείχαν: ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κος Σωτήριος Αντωνίου και οι κ.κ. Σωτήριος Μητρουλιάς, Απόστολος Σδόγκος και Φώτιος Τσιτσιμπίκος, ως εκπρόσωποι των συν-αθλητών τους οι οποίοι αθλούνται στους χώρους του Παλέρμου.

Στη συζήτηση αναλύθηκαν πολλά σημεία που αφορούν την αρτιότητα της διοργάνωσης και καταγράφηκε η θετική ανταπόκριση όλων όσων αθλούνται σήμερα στο Παλέρμο για την ιδέα της συγκεκριμένης διοργάνωσης..

Τέλος έγινε σαφές, ότι αποτελεί κοινό στόχο για όλους η ανάδειξη του χώρου ως κορυφαίο σημείο του αθλητισμού, η καθιέρωση της διοργάνωσης  για τα επόμενα χρόνια και τελικά το μήνυμα προς όλους τους συν-δημότες κάθε ηλικίας για την αξία και σημασία του αθλητισμού στην καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου.

Η διοίκηση της ΔΕΤΑΚ επιθυμεί και μπορεί να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της σε κάθε δραστηριότητα που σκοπό έχει την ανάδειξη και στήριξη κάθε χρήσιμης και ποιοτικής εκδήλωσης, κάθε πρωτοβουλίας που αναδεικνύει ιστορικές-αθλητικές-πολιτιστικο-κοινωνικές αναφορές και δράσεις της πόλης και του δήμου γενικότερα, έχοντας τη στήριξη και συνεργασία του Δημάρχου Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Απομάκρυνση Ρουσόπουλου από την κυβέρνηση ζητά ο Π.Τατούλης
Επόμενο άρθρο Όχι στα νέα φορολογικά μέτρα – Διεύρυνση βαρέων & ανθυγιεινών