Ειδήσεις

To φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη διακρίνεται με το ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στο ITQI


Μία από τις σπουδαιότερες διεθνείς διακρίσεις γεύσης κατέκτησε για τρίτη συνεχή χρονιά το φυσικό μεταλλικό νερό “Θεόνη”, κερδίζοντας και πάλι το”iTQi Βραβείο Ανώτερης Γεύσης”για το 2016. Το νερό “Θεόνη” βραβεύτηκε με τρία χρυσά αστέρια,την ανώτερη διάκρισηαπό τον κορυφαίο ανεξάρτητο οργανισμό International Taste& Quality Institute, με έδρα τις Βρυξέλλες, που είναι αφιερωμένος στην ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο.

Έχοντας κατακτήσει τρία αστέρια iTQi επί τρία συνεχόμενα έτη, το νερό “Θεόνη” φέτος θα λάβει το Βραβείο Κρυστάλλινης Γεύσης, την υψηλότερη αναγνώριση iTQiπου επιβραβεύει τη συνέπεια των παραγωγών στην ποιοτική υπεροχή των προϊόντων τους.

Παρόμοια και με τον οδηγό Michelin της γαστρονομίας, ο οργανισμόςiTQi δεν διοργανώνει ένα διαγωνισμό αλλά επιβραβεύει προϊόντα με βάση τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Τα “iTQi Βραβεία Ανώτερης Γεύσης” απονέμονται από την επιτροπή κριτών του οργανισμού που απαρτίζεται από διακεκριμένους σεφ και γευσιγνώστες, οι οποίοι είναι βραβευμένοι με αστέρια Michelin, προέρχονται από  17 διαφορετικές χώρες και είναι μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη. Οι κριτές δοκιμάζουν “τυφλά” κάθε προϊόν, σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανολήπτικης ανάλυσης και αισθητηριακά κριτήρια, όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση, υφή κλπ.

Η νέα βράβευση iTQi έρχεται λίγες μέρες αφού το φυσικό μεταλλικό νερό “Θεόνη” απέσπασε και το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας MondeSelection 2016,στον ετήσιο διαγωνισμό τουInternationalInstituteforQualitySelections, ανεβάζοντας σε συνολικά επτά τις διεθνείς διακρίσεις που έχει κατακτήσει το “Θεόνη” από το 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία iTQi, μπορείτε να επισκεφθείτε το  www.itqi.com

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΚαραγκιουλέΆννη, Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Τ: +30 6944562025, Ε: anniekaragioule@gmail.com, S: www.theoni-water.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ανοιχτή πενθήμερη ενημέρωση κοινού από το TEI Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο 26ο Συμπόσιο στο Αγρόκτημα Βασιλάκου