Ειδήσεις

Το 11ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου είναι γεγονός!


Η Λέσχη Κλασικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας (ΛΕ.Κ.Α.Μ) διοργανώνει το 11ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου στους νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας. Πληρώματα από όλη την Ελλάδα θα δώσουν το παρών σε αυτόν τον αγώνα-θεσμό για την Θεσσαλία.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι η βιομηχανία ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ, η γαλακτοβομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ ενώ ο «ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ», συμμετέχει σε οργανωτικό επίπεδο για την εκκίνηση και τον τερματισμό.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει από τον Μύλο Ματσόπουλου στην πόλη των Τρικάλων, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 11.00 π.μ. Στην συνέχεια τα αυτοκίνητα μέσω επαρχιακών διαδρομών θα κινηθούν μέχρι τα Λουτρά Σμοκόβου όπου και θα γίνει ανασυγκρότηση των πληρωμάτων. Στην
συνέχεια θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής προς την Καλαμπάκα όπου και θα διανυκτερεύσουν. Την Κυριακή στις 09 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ. το πρωί θα δοθεί η εκκίνηση του δεύτερου σκέλους. Μέσω των μαγευτικών Μετεώρων τα αυτοκίνητα θα τερματίσουν στον Μύλο Ματσόπουλου, το μεσημέρι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το γεύμα των απονομών.

Με τις αποσκευές τους γεμάτες ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις από τις υπέροχες διαδρομές, τα πληρώματα θα ξεκινήσουν για τους προορισμούς τους, δίνοντας την υπόσχεση πως σύντομα θα ξαναβρεθούν μαζί.
Σας προσκαλούμε όλους να απολαύσετε από κοντά αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής!

 

Προηγούμενο άρθρο Β. Τσιάκος: Να ανέβει η ποσοστιαία ενίσχυση για αγροτικό μηχανολογικό εξοπλισμό στον αναπτυξιακό νόμο
Επόμενο άρθρο Σεμινάριο με τίτλο Βιώσιμη Ανάπτυξη και Εκπαίδευση