Ειδήσεις

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας για το Θεματικό Πάρκο


Με καμία διάθεση αντιπαράθεσης  με τον κο Αντιπεριφερειάρχη, θέλουμε να ενημερώσουμε τόσο τον ίδιο όσο και όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου  Καρδίτσας στην συνεδρίαση  της 25/01/2024 (θέμα 15),  αποφάσισε ομόφωνα να συμμετέχει στην συνδιοργάνωση του Θεματικού Πάρκου «Τα Παραμύθια του Κόσμου» με την Π.Ε. Καρδίτσας και το Δήμο Καρδίτσας, αναλαμβάνοντας την σχετική δαπάνη.

Για τον λόγο αυτό στάλθηκε στις 5/3/2024 (αριθμ.πρωτ.651), σχετική επιστολή στον κ. Περιφερειάρχη Θεσσαλίας , καταθέτοντας ολοκληρωμένη και κοστολογημένη την πρόταση για το Θεματικό Πάρκο και ζητώντας την οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας για την πραγματοποίηση της δράσης αυτής. Το Επιμελητήριο Καρδίτσας δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση στην επιστολή αυτή.

Το Επιμελητήριο Καρδίτσας έχει αποδείξει σε βάθος χρόνου  ότι στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που έχει σκοπό την υποστήριξη των επιχειρήσεων, αλλά και την οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

Είναι κρίμα να παρουσιάζεται ως – τουλάχιστον- ανακόλουθο.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Πάρκο Καινοτομίας JOIST: H διαχείριση των ιατρικών δεδομένων μέσα από τις εφαρμογές της Τεχνητής Νοημοσύνης
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Εργασίας ΣΘΕΒ: Επενδυτικές Δυνατότητες για Αποθεματικά Επιχειρήσεων και Φυσικά Πρόσωπα