Ειδήσεις

Το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας στηρίζει τους τοπικούς μουσικούς και τα θεατρικά σχήματα


Από την αρχή της επιδημίας ένας κλάδος εργαζομένων που χτυπήθηκε  ολοκληρωτικά ήταν ο κλάδος των μουσικών με την ανεργία στον κλάδο αυτόν να αγγίζει το 100%.  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τόσο αυτοί  όσο και οι οικογένειές τους να ζουν δραματικές οικονομικές καταστάσεις.

Κάνουμε έκλυση προς τους τοπικούς Δημάρχους του Νομού μας καθώς και προς την Αντιπεριφέρεια  να στηρίξουν εμπράκτως και όχι μόνο στα λόγια αυτούς τους εργαζόμενους , να αποφύγουν τις πολυέξοδες μεγάλες μουσικές συναυλίες και παραστάσεις, να στηρίξουν και να επενδύσουν στα τοπικά σχήματα  και στους τοπικούς καλλιτέχνες που τόσο το έχουν ανάγκη. Σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές όλοι θα πρέπει να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας  και να στηρίζουμε τον τόπο μας.

Ελπίζουμε αυτή η έκλυσή μας προς τους τοπικούς άρχοντες να βρει ανταπόκριση και σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα μουσικών που πρόσφατα συστήθηκε και είναι μέλος του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας  να κινηθούν προς αυτή την κατεύθυνση. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και με τα τοπικά θεατρικά σχήματα γιατί και αυτά και οι άνθρωποι που ασχολούνται  σε αυτά αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις , αν θέλουμε να λειτουργούν και να συμβάλλουν στα πολιτιστικά δρώμενα του Νομού μας θα πρέπει και αυτός ο κλάδος να στηριχθεί.  Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αν υπάρχει πραγματική θέληση για στήριξη (οικονομική) αυτών των κλάδων, οι τρόποι μπορούν να βρεθούν!

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού
Επόμενο άρθρο Ιανός: Στο 55% η στήριξη προς τις επιχειρήσεις που επλήγησαν