Ειδήσεις

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ χρυσός χορηγός του Α.Σ. Καρδίτσας Ιαπωνική


Ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά ανακοινώνει, πως το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό στον κόσμο, θα είναι ο Χρυσός Χορηγός της ανδρικής ομάδας για την περίοδο 2023-2024. Η κοινή πορεία που συνεχίζεται, διαγράφει μια νέα δυναμική σελίδα, με μια κορυφαία συνεργασία με το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό.

Εδώ και χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ βρίσκεται δίπλα στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, συμβάλλοντας στην πολύ επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Αυτή η στήριξη ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο και για την φετινή χρονιά, το νερό ΘΕΟΝΗ και ο Α.Σ.Κ. συνταυτίζονται και από κοινού, αναδεικνύουν και ενισχύουν τη δυναμική του αθλητισμού της περιοχής μας.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από την πηγή Γκούρα  σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Η περιοχή αυτή που χαρακτηρίζεται από ειδικούς γεωλογικούς σχηματισμούς που καθιστούν την πηγή φυσικά προστατευμένη, διασφαλίζουν την απαράμιλλή και πολυβραβευμένη ποιότητά του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΘΕΟΝΗ.

Σε αυτό το παρθένο δάσος, της ανέγγιχτης φύσης, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με περισσότερα από 60 διεθνή βραβεία ποιότητας & γεύσης.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, που το καθιστά ένα αλκαλικό νερό με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό.

Η εταιρία ΘΕΟΝΗ Α.Ε. διαθέτει αναγνωρισμένες διεθνείς και εθνικές πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα ανώτερα πρότυπα ποιότητας, ασφάλειας και υγιεινής που υιοθετεί, πάντα με σεβασμό στον Άνθρωπο και το Περιβάλλον, προκειμένου να προσφέρει το τελικό προϊόν στην ποιοτικότερη εκδοχή του.

Η διοίκηση του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ευχαριστεί θερμά τη ΘΕΟΝΗ Α.Ε. και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτρη Τσέλιο, για τη δυναμική συνεργασία και την ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το σύλλογό μας, προσφέροντας εκ βάθρων στην απαιτητική διαδρομή και προσπάθειά μας.

«Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να ανακοινώσουμε ότι το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον κόσμο θα συνεχίσει την υποστήριξή της στην ΚΑΕ Καρδίτσας, δείχνοντας τη συνεχή αφοσίωσή της προς την ανάπτυξη και την επιτυχία μιας ομάδας η οποία μοιράζεται κοινές αξίες και την αγάπη για την τοπική κοινωνία. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η νέα σεζόν θα είναι γεμάτη επιτυχίες», δήλωσε ο κος Τσέλιος.

Προηγούμενο άρθρο Διημερίδα με τίτλο: 13 χρόνια Πρόσβαση, η επόμενη ημέρα
Επόμενο άρθρο Τα Παιδικά Χωριά SOS στηρίζουν τους πληγέντες της Θεσσαλίας