Ειδήσεις

Το Γηροκομείο επισκέφθηκε η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ


Στα  πλαίσια της  την πολιτικής δραστηριότητας που αναπτύσσει η ΤΕ Καρδίτσας μπροστά στις εκλογές της 21 Μάη, κλιμάκιο της ΤΕ Καρδίτσας   με επικεφαλής την Πόπη Μπούτα  μέλος της ΤΕ Καρδίτσας και υποψήφια βουλευτή Καρδίτσας, επισκέφτηκε το Γηροκομείο της Ιεράς  Μητρόπολης Καρδίτσας.

Σε συζήτηση με τους εργαζόμενους  έγινε ενημέρωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (ελλείψεις σε προσωπικό, ελαστικές εργασιακές σχέσεις, αυξημένες ανάγκες των φιλοξενούμενων κλπ) αλλά και για σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Η Πόπη Μπούτα  τόνισε πως στις επερχόμενες εκλογές  θα πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ για να δυναμώσει η παρέμβαση του λαϊκού  παράγοντα και να μπουν εμπόδια στα αντιλαϊκά μέτρα που ετοιμάζουν τα διάφορα κυβερνητικά σχήματα,  για την επομένη των εκλογών και στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής και ιδιαίτερα όσον αφορά την φροντίδα των ηλικιωμένων.

Από την αντιπροσωπεία της ΤΕ του ΚΚΕ προσφέρθηκε  συμβολικά  ο καλαίσθητος φάκελος  με σκίτσα του κομμουνιστή ζωγράφου Δημήτρη Γιολδάση που διακινούν  αυτή την περίοδο οι κομματικές οργανώσεις του Κόμματος.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή
Επόμενο άρθρο Η ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Δρακότρυπας