Ειδήσεις

Το ΚΔΑΠ Μουζακίου τίμησε την Παγκόσμια ημέρα αυτισμού


Με μεγάλη χαρά το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Μουζακίου (Κ.Δ.Α.Π.) ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – ΤΕΦΑΑ Τρικάλων για συμμετοχή στη δράση που διοργανώθηκε στα πλαίσια της 14ης Παγκόσμιας ημέρας αυτισμού.

Με το τρόπο αυτό δόθηκε στα παιδιά η δυνατότητα να βιώσουν μια πολύ σημαντική ενωτική πρωτοβουλία που μοναδικό σκοπό είχε να ενδυναμώσει το αίσθημα της συμπερίληψης. Δράσεις όπως αυτή υμνούν την αποδοχή της διαφορετικότητας αλλά και δημιουργούν συνείδηση στην ισότητα.

Το ΚΔΑΠ Δήμου Μουζακίου έδωσε δυναμικό παρών και φώναξε δυνατά…ολοι μαζι μπορουμε!

Το ΚΔΑΠτου Δήμου Μουζακίου εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες τουστους γονείς που συνόδευσαν τους μικρούς συμμετέχοντες και τους εκπαιδευτικούς του, διότι χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή η παρουσία στην εκδήλωση.

Να σημειωθεί ότι τις δραστηριότητες για την παγκόσμια ημέρα αυτισμού παρακολούθησανο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Μουζακίου κ. Γιώργος Γέρμανος, μαζί με το Δήμαρχο κ. Θεοφάνη Στάθη,την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μαρία Καραμπέκου και την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Λίνα Αγγελάκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στα ΤΕΦΦΑ Τρικάλων για την άψογη διοργάνωση. Ευχή και ελπίδα όλων είναι να οργανώνονται τέτοιου είδους δράσεις ακόμη πιο συχνά.

 

Προηγούμενο άρθρο Έξοδος για τους νέους του Κέντρου Ορίζοντες
Επόμενο άρθρο Οι Λαζαρίνες στο Δημαρχείο Σοφάδων