Ειδήσεις

Το ΚΚΕ Καρδίτσας παρουσίασε τους υποψηφίους τους


Ο λαός της Καρδίτσας έχει κάθε λόγο και συμφέρον να εμπιστευτεί και να στηρίξει το ΚΚΕ γιατί είναι η μόνη ψήφος που την επόμενη μέρα θα «εξαργυρωθεί» στον αγώνα μέσα και έξω από τη βουλή, για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών, για να έχει ο λαός κατακτήσεις σήμερα αλλά και να ανοίξει ο δρόμος για συνολικότερες ανατροπές.

Γι αυτό λοιπόν, αυτό που κρίνεται σ΄ αυτή την εκλογική μάχη δεν είναι αν θα βγει αυτοδύναμη, μονοκομματική, πολυκομματική, ψευτοπροοδευτική ή – όποια ονομασία κι αν έχει – κυβέρνηση. Αυτό που κρίνεται είναι το πόσο δυνατό θα είναι το ΚΚΕ την επόμενη μέρα των εκλογών, για να είναι δυνατός και ο λαός να αντιπαλέψει την αντιλαϊκή πολιτική όποιας κυβέρνησης και αν προκύψει και που θα βαδίσει στις ίδιες αντιλαϊκές ράγες.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη χρήσιμη ψήφος, γιατί την επομένη των εκλογών δεν θα γίνει θηλιά στο λαιμό του αλλά η δύναμή του, η φωνή του μέσα στη βουλή που θα παλεύει για την προστασία του λαϊκού εισοδήματος, για να μείνουν οι αγρότες στα χωράφια τους και να μη ξεκληριστούν, για να μην κλείσουν τα μαγαζιά τους οι μικροέμποροι και συνολικά οι αυτοαπασχολούμενοι που στενάζουν από τη φοροληστεία, για τη δημόσια και δωρεάν υγεία, για τη μόρφωση των παιδιών μας, για την προστασία της λαϊκής κατοικίας ενάντια στους πλειστηριασμούς, για ελεύθερους χώρους και δωρεάν αθλητικές εγκαταστάσεις, για όλα όσα έχει σήμερα ανάγκη ο λαός μας!

Πηγαίνοντας προς την κάλπη, ο κάθε λαϊκός άνθρωπος να θυμηθεί πόσες φορές προδόθηκε από τους δήθεν σωτήρες όλων των αποχρώσεων. Να τους γυρίσει την πλάτη και να στηρίξει το ΚΚΕ που είναι το μόνο προοδευτικό και σύγχρονο Κόμμα, ακριβώς γιατί παλεύει για την ανατροπή ενός συστήματος που έχει σαπίσει και δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει στον εργαζόμενο λαό.

Γι αυτό λοιπόν,

Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι προβληματίζονται, αγανακτούν, λένε ότι δεν πάει άλλο. Που δεν αρκούνται να ζουν με τα pass και τα voucher, που έχουν όνειρα και βαρέθηκαν να του υπονομεύουν το μέλλον.

Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους που βλέπουν ότι ο μισθός τους δεν φτάνει ως τα μέσα του μήνα και δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα

Απευθυνόμαστε στους βιοπαλαιστές αγρότες του νομού μας που τις τελευταίες εβδομάδες έδωσαν ένα παλικαρίσιο αγώνα επιβίωσης και συνειδητοποιούν ότι τα δίκαια αιτήματά τους δεν βρίσκονται στην ατζέντα ούτε της τωρινής κυβέρνησης της ΝΔ ούτε του δήθεν «προοδευτικού» ΣΥΡΙΖΑ.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους πληγέντες από τις πλημμύρες του Ιανού που δεν πίστεψαν στα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» περί αντιπλημμυρικών έργων που ποτέ δεν έγιναν

Στους νέους και τις νέες, τις γυναίκες που αγανακτούν με τη βία και τη σαπίλα του συστήματος, που ζουν σε συνθήκες διαρκούς κρίσης. Παλιότερα με τα μνημόνια, μετά με την πανδημία, τώρα με την ακρίβεια, τον πόλεμο, την ανασφάλεια.

Σε όσους αμφισβητούν το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. Που ανησυχούν για την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή στον πόλεμο και τους πολεμικούς σχεδιασμούς βάζοντας τον ελληνικό λαό σε νέους κινδύνους

Σε όσους βλέπουν στο πλευρό τους το ΚΚΕ με αξιοπιστία, μαχητικότητα σε όλες τις συνθήκες. Σε όσους συμπορευτήκαμε στους αγώνες τα προηγούμενα χρόνια.

Και τους λέμε ότι τώρα είναι η ώρα για να κάνουν το βήμα και να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και στις εκλογές, για να είναι την επόμενη μέρα πιο δυνατός ο λαός και αδύναμη  η οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση και αν προκύψει.

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Καρδίτσας, αποτελείται από:

  1. Αγγέλου Λήδα: 37 χρονών, Αυτοαπασχολούμενη βιολόγος στο χώρο της υγείας, Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας (μέλος της ΟΓΕ).
  2. Γάζος Έκτορας: 37 ετών Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Επιμελητής Β’ Κέντρου Υγείας και Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Καρδίτσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας νομού Καρδίτσας, Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ, Μέλος του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
  3. Μπούτα Πηνελόπη (Πόπη): 43 χρονών, Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ, Επισκέπτρια Υγείας στο ΚΥ Καρδίτσας, Δημοτική Σύμβουλος Καρδίτσας με τη Λαϊκή Συσπείρωση, μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΑΚ και μέλος του Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων των ΚΥ ν. Καρδίτσας.
  4. Τέγος Νίκος: 39 ετών, Πολιτικός Μηχανικός, Μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας.
  5. Τζόκας Παναγιώτης (Πάνος): 49 ετών, Αρχιτέκτων Μηχανικός, Μέλος του Τομεακού Γραφείου Καρδίτσας του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας.
  6. Τσιούτρας Γιάννης: 55 ετών, Αγρότης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Γραμματέας της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ).

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας για το πρόγραμμα We Go!
Επόμενο άρθρο Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς της πόλεως της Καρδίτσας