Ειδήσεις

Το Κλειστό Κολυμβητήριο Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Το Κλειστό Κολυμβητήριο Καρδίτσας επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνος Γκόλτσος με την ευκαιρία λήξης του πρώτου κύκλου μαθημάτων της Κολύμβησης.

Στο πρόγραμμα της Κολύμβησης για το σχολικό έτος 2023-2024 συμμετέχουν συνολικά 1.501 μαθητές και μαθήτριες (α’ περίοδος: 412, β’ περίοδος: 556 και γ’ περίοδος: 533) δημοτικών σχολείων της Διεύθυνσης  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας.

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας ευχαρίστησε τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους, τους γονείς για την υποστήριξή τους, καθώς επίσης την Συντονίστρια του προγράμματος κ. Ε. Φαντέλα, τους Γυμναστές και τις Γυμνάστριες του προγράμματος κ.κ. Β. Γκανούρη, Χρ. Ανδρεοπούλου, Π, Κιου, Χρ. Βαϊόπουλο και Ε. Καραμπέκο, τους/τις εκπαιδευτικούς και τους Διευθυντές/ντριες των σχολείων τους, αλλά και τον Δήμο Καρδίτσας για την αγαστή συνεργασία με το Κολυμβητήριο.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του Μουσικού Σχολείου στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο
Επόμενο άρθρο Ιερό Ευχέλαιο προ της εορτής της Χριστού Γεννήσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης