Ειδήσεις

Το κλίμα φόβου που θέλουν να καλλιεργήσουν δεν θα περάσει


Με αφορμή τα αγροτοδικεία που είναι σε εξέλιξη στο νομό μας, ο σύλλογος γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ) δηλώνουν:

Για να επιβάλουν την αντιλαϊκή πολιτική τους που χτυπάει τα δικαιώματα μας χρησιμοποιούν την καταστολή και τον αυταρχισμό για να χτυπήσουν τους αγώνες μας. Να ρίξουν για ακόμα μία φορά στο λαό την καραμέλα της “ατομικής ευθύνης” για τη βαρβαρότητα που βιώνει.

Το κλίμα φόβου που θέλουν να καλλιεργήσουν δεν θα περάσει !!!

Η κρατική και εργοδοτική βία και η καταστολή δεν μπορεί να σταματήσει τους αγώνες μας για ζωή με δικαιώματα.

Δε συμβιβαζόμαστε με την πολιτική ΕΕ και κυβερνήσεων που είναι κομμένη και ραμμένη στις απαιτήσεις των επιχειρηματικών ομίλων θυσιάζοντας τις δικές μας ανάγκες, την προστασία της υγείας μας, τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας, τα εργασιακά μας δικαιώματα, τον αγώνα για επιβίωση που δίνουν οι αγρότες μας.

Η δική μας πραγματική ασπίδα προστασίας απέναντι στην κυβερνητική, εργοδοτική πολύμορφη βία, είναι η συλλογική μας δράση, ο κοινός μας αγώνας ενάντια στους εκμεταλλευτές του μόχθου μας, ενάντια στους επιχειρηματικούς ομίλους, τις κυβερνήσεις και τους μηχανισμούς, όπως η ΕΕ, που τους υπηρετούν.

Απαιτούμε να σταματήσουν άμεσα οι δικαστικές διώξεις σε βάρος των αγωνιστών αγροτών, όλων όσων αντιστέκονται στην αντιλαϊκή λαίλαπα και βαρβαρότητα που ζούμε.

Γι αυτό βαδίζουμε στο δρόμο της συλλογικής διεκδίκησης, για να σπάσουμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης.

Για αυτό παλεύουμε για τις ανάγκες και το δίκιο μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Ιδρύθηκε Παράρτημα Καρδίτσας του Πανελληνίου Μουσικού Συλλόγου
Επόμενο άρθρο Η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου