Ειδήσεις

Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στην τελετή λήξης του 37ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου


Ήταν όλοι τους εκεί, πιστοί στο ραντεβού…Όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας κλείνει την αυλαία του και το Μουσικό Σχολείο ήταν για μια ακόμη φορά παρόν…Η συνεργασία του Μουσικού Σχολείου με τον κορυφαίο αυτό θεσμό της πόλης μας μετρά πολλά χρόνια και μια πλειάδα γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών ανέβηκε στη σκηνή του Δημοτικού Κινηματοθέατρου της πόλης μας για να παίξει μουσική, να τραγουδήσει, να αναπνεύσει μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου, να συνδιαλεγεί και να τους προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες. Το Σύνολο Ελληνικής Μουσικής  με υπεύθυνο  καθηγητή τον κ. Ηλία Παππά  ερμήνευσε και φέτος  ένα ποικίλο πρόγραμμα που περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, τραγούδια γνωστών Ελλήνων συνθετών, όπως Καλδάρα, Κουγιουμτζή, Παπακωνσταντίνου, παραδοσιακά Θράκης κ.α. και οι παρευρισκόμενοι στην τελετή λήξης καταχειροκρότησαν τους νεαρούς καλλιτέχνες.

Η ατμόσφαιρα ήταν όμορφη, νοσταλγική και ρομαντική και πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι έτσι, όταν, επενδύθηκε με τέτοιους στίχους και με τόσους ήχους. Αφήσαμε πίσω μας κοινό ενθουσιασμένο, θερμό, πρόθυμο να επανέλθει σε «θεάματα και ακροάματα ήδιστα» που απολάμβανε κατά την…προ καραντίνας εποχή.

Από την πλευρά μας, εκλαμβάνουμε το χειροκρότημα που εισπράξαμε ως δέσμευση και υποσχόμαστε άμεση επιστροφή σε παρόμοιες υπέροχες εκδηλώσεις.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι ιστορίες είναι φτερά που σε βοηθούν να πετάς ψηλά κάθε μέρα
Επόμενο άρθρο Τη Ραδιολέσχη Καρδίτσας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Γιώργος Κωτσός